Simona Ionescu / Redactor Șef

Poligamul secolului. S-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Cât a durat cel mai scurt mariaj

Poligamul secolului. S-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Cât a durat cel mai scurt mariaj
Abu Abdullah, în vârstă de 63 de ani, s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Bărbatul spune că nu a făcut acest lucru pentru plăcerea personală...

Bărbatul care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani susține cu tărie că nu a vorba că nu s-a regăsit alături de vreo femeie sau a căutat plăceri, ci a avut atât de multe mariaje pentru a obține „stabilitatea emoțională”.

Prima căsătorie a avut-o la doar 20 de ani

Abu Abdullah s-a căsătorit cu prima sa soție când avea doar 20 de ani. Ea era cu șase ani mai în vârstă decât el și, pentru o vreme, a fost tot ce avea nevoie. Au avut copii împreună și totul mergea bine, dar apoi au început să apară probleme în viața lui și a decis să se căsătorească din nou.

La 23 de ani și-a luat și a doua soție

La vârsta de 23 de ani, și-a informat soția că intenționează să ia o a doua soție și a devenit poligam. Apoi, pe măsură ce au început să apară probleme cu cele două soții, și-a luat o a treia soție, apoi a intra în viața lui și cea de-a patra femeie. Cu toate acestea, lucrurile nu au făcut decât să se înrăutățească, așa că a divorțat de prima și a doua soție, iar apoi a făcut același lucru și cu a treia și a patra, deoarece și ele începuseră să se certe. Dar căutarea sa pentru stabilitate a continuat…

Cea mai scurtă căsnicie a fost de doar o noapte

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a declarat pentru cotidianul arab Sabq că s-a căsătorit până acum cu un total de 53 de femei, cea mai scurtă căsnicie a sa fiind de doar o noapte. Cu toate acestea, el a insistat că niciuna dintre ele nu a fost o glumă: toate au fost nunți tradiționale.

Aparent, tot ce a încercat să facă a fost să găsească o femeie care să îl facă fericit în viața sa, dar căsătoriile sale au continuat să eșueze. Deși nu a dezvăluit dacă a găsit-o în cele din urmă pe „aleasa” inimii sale, Abu Abdullah a spus că acum este căsătorit cu o singură femeie și nu intenționează să se recăsătorească vreodată. Majoritatea soțiilor sale au fost saudite, dar s-a căsătorit și cu o străină în timpul unei călătorii de lucru care a durat câteva luni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre