Simona Ionescu / Redactor Șef

Poliția, șocată după ce a descins acasă la Nuțu Cămătaru. La „Wonder Land-ul” interlopului s-au găsit un cangur alb și o cămilă

Poliția, șocată după ce a descins acasă la Nuțu Cămătaru. La „Wonder Land-ul” interlopului s-au găsit un cangur alb și o cămilă
Pasiunea interlopului Nuțu Cămătaru pentru animalele și păsările exotice e cunoscută de mult, iar ultima percheziție a oamenilor legii l-a făcut să-și plângă soarta. Polițiștii au găsit în curtea lui, printre altele, o cămilă și un cangur alb.

În urma unei percheziții domiciliare care a avut la cunoscutul Nuțu Cămătaru, polițiștii au găsit o cămilă și un cangur alb, alături de mai multe păsări sălbatice și exotice. Dacă se va dovedi că acestea sunt deținute ilegal, interlopul își poate lua adio de la acestea. 

A fost acuzat că a furat un cal de rasă

Interlopul Nuțu Cămătaru s-a trezit astăzi la ușa casei sale din zona Ferentari cu polițiștii care i-au luat la întrebări.

Oamenii legii au venit la interlop în urma unei plângeri că a furat un cal de rasă, dar oamenii legii nu au găsit animalul. În schimb, polițiștii au identificat în curtea interlopului mai multe animale și păsări sălbatice și exotice, fiind un adevărat Wonder Land ca și cel al regretatului Michael Jackson.

În curtea lui Nuțu Cămătaru s-au găsit o cămilă, un cangur alb și două maimuțe

Leii lui Nuțu Cămătaru au rămas tot în România

E vorba de două păsări răpitoare, două maimuțe, o cămilă și un cangur alb. Polițiștii se vor sesiza din oficiu cu privire la încălcarea legislației în domeniul protecției animalelor (Legea 205/2004) și în domeniul ariilor protejate (OUG 57/2007).

De asemenea, oamenii legii au chemat și o echipă de la Garda de Mediu – Comisariatul General, dar și un biolog de la Societatea Ornitologică Română. În cazul în care Nuțu deține animalele ilegal, acestea îi vor luate.

Nuțu Cămătaru a rămas și fără leii pe care i-a crescut de mici

În 2013 lui Nuțu Cămătaru i-au fost luați și cei patru lei pe care-i iubea enorm și i-a crescut de pui. Deși autoritățile au spus că animalele vor fi transferate în Africa de Sud, în 2021 s-a aflat că leii erau tot în România.

Ce i-a împiedicat să se ducă lângă frații lor? Nu aveau stăpân în acte și, potrivit legislației din România, aceștia nu puteau părăsi țara fără un acord scris al stăpânului. Drept urmare, Nicolae, Nicoleta și puii lor au ajuns la Zoo Galați, unde s-au adaptat foarte bine și au toate condițiile necesare să trăiască fericiți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri