Simona Ionescu / Redactor Șef

Posibilul agresor a lui Emi Pian, primele imagini la ieșirea din spital. Informații despre anchetă

Posibilul agresor a lui Emi Pian, primele imagini la ieșirea din spital. Informații despre anchetă
Așa cum v-am relatat ieri, în premieră pe site-ul Rețete și vedete,  tânărul aflat la Spitalul Elias, a fost operat la mână, nu a avut alte răni grave, iar acum a fost dus la audieri.

După ce s-a vehiculat numele lui Ciprian Gheorghe, zis Napy, ca fiind cel care i-a curmat viața lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, lider al Duduienilor, suspectul principal a devenit Richard Emanuel Gheorghe, de 26 de ani, rudă cu primul și aparținând aceluiași clan interlop, Rinu. El a fost transportat în noaptea de luni spre marți (4 august) cu ambulanța la Spitalul Elias, după intervenția trupelor speciale în cartierul Giulești, acolo unde fusese tăiat Emi Pian. Avea câteva tăieturi și o mână ruptă.

Richard Emanuel a fost internat în secția Ortopedie a Spitalului Elias. Ieri, 6 august, medicii de la Elias l-au operat și i-au băgat o tijă metalică în mână. O perioadă destul de lungă,  „smardoiul”, despre care se spune că a fost boxeur, va fi în imposibilitatea de a mai apuca sau să se apere cu acea mână. Este foarte liniștit, dar speriat, și respectos cu tot personalul medical, ne-au spus surse din spital. Este păzit de polițiști, nu numai ca să nu fugă din spital, ci a nu veni peste el membri ai clanului lui Emi Pian, dornici să-și facă ei dreptate.

Astăzi, 7 august 2020, Emanuel Gheorghe a fost scos din spital și dus de polițiștii în fața procurorului de caz, pentru a fi audiat. Relatarea lui este importantă.

La intrarea în Parchet, suspectul a declarat presei că e fericit că a scăpat cu viață, dar nu a răspuns întrebării dacă el l-a ucis pe Emi Pian.

Toată lumea a putut să vadă că omul avea mâna bandajată și că nu a fost operat la cap fiindcă fratele lui Emi Pian i-a crăpat țeasta cu toporul, așa cum se transmitea ieri la televizor.

Ancheta nu e ușoară. Martorii audiați au avut declarații contradictorii. Procurorul și polițiștii nu au putut stabili încă cu exactitate cine i-a dat lovitura de grație, la gât, lui Emi Pian. Aceasta e cauza morții, tăierea carotidei, care a dus, într-adevăr, la stop cardio-respirator. Toți oamenii mor de stop cardio-respirator și se consemnează la cauza decesului. Dar decesul s-a produs din cauza secționării carotidei. Se vehiculează și informația că victimei i-ar fi fost secționată artera femurală, dar fotografia cu tăietura de la gât este probă concludentă, împreună cu examinarea și constatarea medicului legist.

Deocamdată, nici Richard Emanuel Gheorghe și nici altcineva nu a fost pus sub acuzare pentru moartea liderului Duduienilor. Și nici nu se va întâmpla nimic până după înmormântarea lui Florin Mototolea, fiindcă polițiștii își iau măsurile lor de prevenție.

Acuzații grave la adresa lui Takeoff. Rapperul neagă violul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre