Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveste dubioasă de iubire între Cristian Cioacă și o brunetă. Tipa a sunat-o pe soacra Elodiei

Poveste dubioasă de iubire între Cristian Cioacă și o brunetă. Tipa a sunat-o pe soacra Elodiei
Înainte ca fostul soț al Elodiei Ghinescu să fie condamnat, ceva minunat s-a întâmplat în viața lui. O femeie s-a îndrăgostit de el, doar pentru că l-a văzut la televizor.

Se numește Lidia Voinea și spune că în momentul în care l-a privit pe Cioacă la televizor, a știut că este bărbatul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

N-a stat pe gânduri și a acționat imediat pentru că niciodată în viață, până în acel moment, nu simțise acea „chestie unică”. Într-un interviu , Ligia Voinea a povestit că primul lucru pe care l-a făcut a fost să facă rost de numărul mamei polițistului și să îi explice povestea.

I-a lăsat și numărul ei de telefon, însă fostul polițist nu a dat nici un semn de viață. Femeia n-a fost descurajată, a făcut următorul pas și l-a sunat. Emoția a fost atât de mare încât în noaptea dinaintea primei întâlniri cu ucigașul Elodiei Ghinescu, nu a putut să doarmă.

Fosta iubită a lui Cristian Cioacă

„Mi s-a tăiat respirația când l-am văzut!

„L-am văzut la televizor. Toată lumea o să spună că e absurd. Mi s-a tăiat respirația când l-am văzut. A fost o chestie unică, nu am mai trăit așa ceva, chiar niciodată. Am făcut eu primul pas. Am hotărât să îl caut. Prima data am vorbit cu mama lui. I-am spus cine sunt și i-am spus că vreau să îl ajut.

Am lăsat numărul de telefon, de mobil, și totuși nu am avut răbdare să mă caute. Pe 22 octombrie l-am sunat și mi-a răspuns. I-am zis că vreau să vorbesc cu Cristian Cioacă. A zis că nu este, dar el era la telefon. Eu în momentul ăla m-am tăiat. Nu știam ce să fac, nu mai puteam să zic nimic.

Am întrebat că unde este, și mi-a zis că este prin împrejurimi. Au trecut 3 zile și mă gândeam de ce nu mă sună. N-am dorit toată noaptea înainte să mă întâlnesc cu el”, a povestit aceasta, cu câțiva ani în urmă. Din păcate prima întâlnire nu a fost ce și-a dorit, dar într-un final, cei doi au început o relație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre