Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea de dragoste de pe TikTok. O femeie a rămas fără cuvinte după gestul făcut de un curier

Povestea de dragoste de pe TikTok. O femeie a rămas fără cuvinte după gestul făcut de un curier
O femeie a povestit pe rețelele sociale ce surpriză plăcută a avut din partea unui curier. Într-o zi aparent proastă, în care nu avea chef de nimic, a reușit să vadă jumătatea plină a paharului cu ajutorul domnului care livra colete.

Povestea de dragoste de pe TikTok. Întâmplarea prin care a trecut o femeie a făcut ravagii pe internet, făcându-i pe oamenii care au ascultat-o să spună că este o „poveste de dragoste modernă”. În încercarea de a-i face ziua mai bună doamnei căreia i-a livrat un colet, un curier a reușit să o facă pe aceasta să zâmbească cu gura până la urechi.

Curierul i-a pus zâmbetul pe buze o întreagă săptămână 

Femeia povestește că într-o zi în care parcă totul mergea pe dos, un domn de la serviciul de curierat a lăsat-o fără cuvinte. Ea s-a destăinuit curierului care i-a adus un pachet, spunându-i că nu se simțea tocmai bine. 

Gestul făcut apoi de curier nu doar că i-a schimbat ziua proastă într-una bună, ci i-a pus un zâmbet pe față întreaga săptămână care a urmat. Julia și-a împărtășit „povestea de dragoste modernă” pe TikTok. Videoclipul a fost vizionat de peste 1,3 milioane de oameni, pe care i-a emoționat profund,

„Cel mai frumos și cel mai dulce gest făcut vreodată”

În videoclip, ea a explicat că i-a deschis ușa domnului de la serviciul de curierat și după ce a primit coletul i-a mărturisit acestuia că a avut o zi extrem de stresantă. La scurt timp, Julia a primit un mesaj de la curier.

„Îmi pare rău că te deranjez, sunt de la serviciul de curierat. Nu încerc să te deranjez sau să te fac să te simți incomod, dar prânzul tău este din partea mea astăzi. Îți bag banii în căsuța poștală. Sper că acest lucru îți poate schimba ziua proastă în una mai bună. Bucură-te și ai grijă de tine!”, i-a transmis curierul.

„Hiii! O Doamne Dumnezeule! Acesta a fost cel mai frumos și cel mai dulce gest făcut vreodată. Chiar nu trebuia să faci asta, sunt încă în șoc. Chiar apreciez și sincer, mi-ai făcut toată săptămâna frumoasă, nu doar ziua aceasta. Mulțumesc mult!”, i-a răspuns Julia.

Julia l-a invitat pe curier la restaurantul în care ea lucrează

Pe lângă mulțumiri, Julia i-a mai transmis curierului un mesaj. Ea i-a povestit că lucrează la un restaurant cu pizza. Prin urmare, l-a rugat să o anunțe când dorește să ia prânzul sau cina, lăsându-i bărbatului o invitație deschisă la restaurantul în care muncește.

„Sunt foarte fericit să aud asta. Nu îți face griji cu privire la prânz sau cină, nu-mi datorezi nimic! Am făcut-o doar pentru a ajuta, chiar dacă a fost un lucru mic”, i-a răspuns bărbatul.

În postarea făcută de Julia pe rețelele sociale în care a povestit toată întâmplarea, apare la final un clip cu mâncarea pe care ea a comandat-o la prânz din banii pe care i-a primit de la curier.

Povestea de dragoste de pe TikTok

De când a fost postat, videoclipul a acumulat aproape 200.000 de aprecieri și 900 de comentarii de la romantici care au spus cât de dulce a fost povestea.

„Și dragostea asta…așa am cunoscut-o pe mama voastră”, a comentat un bărbat în secțiunea de comentarii a videoclipului postat de Julia pe TikTok, etichetând conturile propriilor săi copii, „TREBUIE să vă întâlniți și să vă cunoașteți”, „Opriți-vă, este atât de drăguț. Wow”, „Ieșiți la o întâlnire la pizza”, au mai comentat internauții.

Paul Vasile a devenit primul cuțit de aur ce părăsește Chefi la cuțite

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre