Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea din spatele noului ceas cu care se laudă la încheietură Oana Roman: „Am făcut o investiție…” – Exclusiv

Povestea din spatele  noului ceas cu care se laudă la încheietură Oana Roman: „Am făcut o investiție…” – Exclusiv
Oana Roman e o femeie cochetă și care știe ce vrea. De asemenea, conștientă că e un exemplu pentru fanii ei, fiica fostului prim ministru își expune viața destul de detaliat pe rețelele sociale.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor săi că a cheltuit niște bani în ultima vacanță. Ea a fost plecată cu Marius și fiica lor, la munte.„ Am făcut o investiție în vacanța asta. Mi-am luat unul din ceasurile din colecția Omega & Swatch. Am ales modelul Mission to Earth. Planeta cu albastru și verde”, a dezvăluit Oana Roman.

În urmă cu doi ani, în plină pandemie, vedeta a fost nevoită să își vândă din bijuterii pentru a face rost de bani. Ea și-a scos la vânzare ceasul Cartier pe care îl primise cadou într-un moment foarte important din viață.

Oana Roman și-a vândut ieftin ceasul Cartier

Așa se face că în 2020 Oana Roman a a scos  la vânzare o piesă importantă din colecția sa de ceasuri. Este vorba despre o „bijuterie” de la Cartier pe care cere 1.500 de euro. „M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect. Ceas Must de Cartier. L-am primit acum peste 20 de ani când am terminat facultatea. L-am purtat puțin pentru că în general port ceas mare și seara nu port deloc. Nu mai am cutia lui, doar săculețul. Este un obiect de colecție pentru că nu cred că se mai face acest model la Cartier.

Se poate verifica autenticitatea oriunde dorește eventualul cumpărător. Eu i-am schimbat bateria și cureaua doar la Cartier în Franța. Am căutat pe net prețuri, am găsit pe un singur site de vintage, era în jur de 2.000 de lire sterline. Îl dau cu 1.500 de euro. Și sper să îmi iau altul mai mare cu banii ăștia, poate altă marcă”, a spus Oana Roman, la momentul respectiv.

Oana Roman și-a luat ceas pe care îl poate uda când spală vasele

Iată că acum a optat pentru un nou ceas, cu alură mai degrabă bărbătească, pe care a dat în jur de 500 de euro, după cum arată site-urile de profil. Ceasul dezvoltă cea mai nouă tehnologie a mărcilor implicate în produs, bioceramica.

Carcasa a fost creată inspirându-se din formele clasicului Speedmaster, cu urechile în formă de helix, butoanele circulare și coroana protejate de mici umeri care le izolează de lovituri accidentale. Diametrul MoonSwatch este de 42 mm cu o grosime de 13,25 mm, exact ca omologul de care s-au inspirat. Coroana a fost împodobită cu logo-ul Omega și S-ul Swatch, sărbătorind parteneriatul dintre cele două mărci.

Rezistența la apă în această carcasă este de 3 bari, adică 30 de metri. Acest lucru înseamnă că rezistența reală la îi va permite Oanei Roman să îl folosească atunci când merge la bazin, dar și când spală vasele, după cum rezultă din informațiile interesantului ceas de mână.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre