Așa arată Oana Roman fericită. N-ați văzut-o niciodată în această ipostază

Așa arată Oana Roman fericită. N-ați văzut-o niciodată în această ipostază
A așteptat cu sufletul la gură să plece în vacanță în Franța cu Marius, pentru a uita de probleme și a se relaxa.

Oana Roman își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și, recent, a postat un video în care apare extrem de bucuroasă.

Așa arată Oana Roman fericită. N-ați văzut-o niciodată în această ipostază

După o perioadă plină de probleme, Oana Roman a avut nevoie de un moment de respiro, așa că a plecat în locul unde se simte cel mai bine, Franța. Oana le-a arătat fanilor cât de bine se simte, ce-i place să mănânce, dar n-a uitat să le dea fanelor săi și câteva lecții atunci când trebuie să meargă la restaurant. Vedeta le-a spus că niciodată poșetele nu se pun pe masă, ci se țin doar pe scaun sau spătarul acestuia. Așa demonstrează orice femeie că e bine educată.

„Lăsați „chanelele” și „hermesurile” și „jaquemusurile” și „vuitoanele” pe spătar

“Știu că ați muncit și asudat mult pentru gențile alea pe care le afișați în mod ostentativ, dar la restaurant, la o masă, la un dineu, nuntă, gală, nu mai puneți gențile pe masă! Geanta nu se pune pe masă în niciun un fel de situație sau loc, fie că e mare, medie sau clutch. Lăsați ‘chanelele’ și ‘hermesurile’ și ‘jaquemusurile’ și ‘vuitoanele’ pe spătar sau pe scaun sau oriunde, dar nu pe masă, doamnelor”, a fost sfatul Oana Roman pe Instastory.

Oana zburdă de fericire pe străzile Franței

De multă vreme fiica lui Petre Roman nu s-a simțit atât de bine, așa că a făcut un filmuleț în care zburdă de fericire pe străzile Franței. Pentru Oana nici un loc nu e mai frumos decât Coasta de Azur și nu odată și-a exprimat dorința de a se muta definitiv acolo. „Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă.

Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram