Marius Elisei și-a semnat singur sentința. Oana Roman trebuie să aleagă acum dacă va mai continua relația cu el

Marius Elisei și-a semnat singur sentința. Oana Roman trebuie să aleagă acum dacă va mai continua relația cu el
În timp ce Oana Roman se ocupă de sănătatea mamei sale, muncește să aducă bani în casă și are grijă de fetiță, Marius Elisei își ocupă timpul cu altceva.

Relația Oanei Roman și a lui Marius Elisei pare că e din nou plină de probleme. Partenerul de viață al fiicei lui Petre Roman a călcat din nou pe bec.

Marius Elisei și-a semnat singur sentința. Oare ce decizie va lua Oana Roman

Marius Elisei a făcut o gafă imensă, iar acest lucru posibil să-i dăuneze grav. Recent, în spațiul public au apărut mai multe mesaje postate de o domnișoară care ar fi conversat prin mesaje cu bărbatul Oanei. Iar dacă se va dovedi că e real, cu siguranță bruneta va lua măsuri drastice.

Cei doi au mai avut probleme în căsnicie și s-a ajuns și la divorț. În plus după ce s-au împăcat, Oana a spus că ar vrea să-și unească din nou destinul cu cel al lui Marius, dar ulterior s-a răzgândit. Situații încurcate au mai fost de atunci, dar ei au reușit să le depășească. De data asta însă, lucrurile pare că s-au complicat prea mult.

Mesaje invitație

Pentru că Marius, probabil plictisit, a abordat o domnișoară pe care a invitat-o la cafea. Iar aceasta i-a făcut figura mai tânărului iubit al Oanei și a postat totul pe internet. Oare ca să știe Oana ce are acasă? Ciudat este că lui Marius pare să nu-i pese că femeia care i-a făcut un copil ar putea afla și de aici până la un scandal monstru nu ar mai fi decât un pas. Interesant este și faptul că tânăra i-a propus ca la cafea să vină și Oana Roman. Iată ce au vorbit cei doi.

„Vine și Oana?”

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”

Utilizatoarea: „București”.

Marius Elisei: „Super”.

Marius Elisei: „Hello, unde-i cafeaua?”

Utilizatoarea: „Păi când?”

Utilizatoarea: „Vine și Oana?”

Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”

Utilizatoarea: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”.

Marius Elisei: „Cum ar fi”.

Utilizatoarea: „Super”.