Oana Roman n-a mai rezistat și a spus adevărul despre Marius Elisei. „El nu are chef. Ne-a lăsat singure…”

Oana Roman n-a mai rezistat și a spus adevărul despre Marius Elisei. „El nu are chef. Ne-a lăsat singure…”
Dacă în trecut, Marius Elisei era nelipsit de lângă Oana Roman la orice eveniment, lucrurile s-au schimbat. Cei doi stau împreună mai mult acasă.

Oana Roman adoră să se distreze la petreceri, Marius Elisei vrea să lenevească acasă. Oare va funcționa relația?

Oana Roman n-a mai rezistat și a spus adevărul despre Marius Elisei. „El nu are chef. Ne-a lăsat singure…”

Când Marius Elisei și Oana Roman s-au împăcat, toată lumea credea că și-au rezolvat problemele și viața li se va schimba. Se pare că nu e așa, iar cei doi sunt iar într-un impas. În plus, partenerul de viață nu o mai însoțește pe fiica lui Petre Roman nici la evenimentele mondene, dar, cel puțin până la proba contrarie, ei par să fi ajuns la un consens.

Asta nu înseamnă că Oana nu mai trage cu săgeți în partenerul de viață. „Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă. Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a spus Oana pentru Click.

Motivul împăcării a fost Izabela

Cei doi au divorțat în ianuarie anul trecut, după șase ani de căsnicie, dar după patru luni au considerat că trebuie să-și mai dea o șansă și să se împace. Cel mai important motiv al împăcării a fost fiica lor, Izabela, care a suferit enorm după ce Marius a plecat.

Oana spunea atunci că-și dorește să facă o reînnoire a jurămintelor, la biserică, dar între timp s-a răzgândit. „Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori.

Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, la un moment dat.

Mioara Roman a fost din nou internată

De parcă toate problemele cu Marius nu ar fi fost de ajuns, Oana a internat-o din nou pe Mioara Roman în spital. Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune. (…) Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.”, a declarat Oana Roman.