Oana Roman, mai slabă ca niciodată. Vedeta e plină de probleme, dar silueta ei se subțiază văzând cu ochi – Exclusiv

Oana Roman, mai slabă ca niciodată. Vedeta e plină de probleme, dar silueta ei se subțiază văzând cu ochi – Exclusiv
Silueta Oanei Roman a fost de mulți ani subiect de discuții. Lumea a criticat-o când era grasă, acum nu puțini sunt cei care o acuză că își editează fotografiile.

Oana Roman este de ani buni atentă la silueta sa. A înțeles că e mai presus de excese și pofte, iar asta se vede. Ea bea și un ceai care o ajută să își stăpânească pofta de mâncare și mai apelează și la proceduri de întreținere corporală care îi tonifiază corpul. Zilele acestea vedeta trece prin clipe grele, având în vedere că mama sa, mioara roman, este într-o condiție medicală deloc favorabilă, ea fiind internată într-un centru de îngirjiri paleative.

Cu tapate grijile și durerea care o copleșesc, Oana Roman a găsit energie să le arate fanilor ei un nou compleu. Și, odată cu el, noua ei siluetă. Oana roman e mai slabă ca niciodată și are reale  motive să se mândrească cu asta. Imaginea în care poartă o pereche de colanți pe care, de altfel, îi comercializează pe  boutique-ul ei online, a fost apreciată de peste 3.500 de persoane, iar sute au comentat.

Cele mai multe persoane au felicitat-o pentru modul în care arată. Iar acelea care au comentat că și-ar fi editat fotografia, au fost rapid puse la punct de fanii oameni care au întâlnit-o fizic. „Eu am văzut o la Sinaia și arata fix ca în fotografii!”, a scris una din admiratoarele Oanei Roman. Altcineva a apreciat modul în care arată: „Wou, m-am oprit o clipă pentru că nu mi-a venit să cred ochilor. Ești super, important e să fii sănătoasă”.  Multe femei i-au transmis că o admiră și că  e, pentru ele, un real exemplu.

Oana Roman, atentă la siluetă

Oana Roman și-a dovedit ambiția de a închide toate gurile rele care spuneau că nu poate slăbi. De ajutor îi este și faptul că ține, așa cum a mărturisit deseori, post intermitent. Ca să fie în formă, Oana ține post intermitent, ceea ce înseamnă că mănâncă doar opt ore pe zi. Ea a explicat fanilor ei că în cele opt ore are o masă principală și două gustări. „Important este că ai voie în cele opt ore să mănânci orice, dar nu oricât. Foarte mare atenție la cantități!”, a spus Oana.

Ea a recunoscut că „sare” peste micul dejun, chiar dacă unii consideră a fi cea mai importantă masă a zilei. „Eu nu  mai mănânc micul dejun pentru că țin post intermitent.  Dar există multe variante de mic dejun sănătos. Eu aș mânca iaurt bio cu granola sau cu muesli”, a mai completat Oana Roman.

Sursa foto: Facebook / Oana Roman