Oana Roman a rupt sufletul tuturor cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile

Oana Roman a rupt sufletul tuturor cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile
Oana Roman are sufletul greu ori de câte ori se gândește la mama ei. Chiar dacă are parte de cel mai bun tratament, nicăieri nu e ca acasă.

Mioara Roman a scăpat de tot ce a fost mai greu, însă recuperarea e grea. Dar Oana are încredere că problemele se vor rezolva cât de curând.

Oana Roman l-a rupt sufletul internauților cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile

Oana Roman încearcă să-și țină mama în viață prin toate metodele și să îi facă mereu câte o bucurie. Recent, fosta soție a lui Petre Roman a avut parte de un răsfăț. A fost vopsită și coafată, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Oana a postat și două fotografii cu mama sa, care e total schimbată în ultima perioadă.

Din nefericire, Mioara a stat în scaunul cu rotile în timp ce era aranjată, extrem de slăbită, iar durerea i se citea pe ochi. „Mama e bine, dar eu plec e aici cu sufletul greu pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge făcând recuperare”, a scris Oana, înduioșându-și fanii.

Vrea să vândă vila din Tunari pentru jumătate de milion de euro

Problemele financiare și-au spus cuvântul, iar Oana s-a gândit că cea mai bună soluție să se poată descurca ar fi să vândă vila din Tunari și să achiziționeze o casă mai mică. În cazul în care nu va reuși cu vânzarea, fiica lui Petre Roman se gândește să o închirieze pentru suma de 2500 de euro.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro!”, a scris Oana Roman în anunțul de pe internet.

Sursă foto: instagram