Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare Cum a intrat în posesia acesteia

Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare Cum a intrat în posesia acesteia
În 2019, Oana Roman făcea o investiție serioasă. Se muta într-o vilă superbă, cu băi mari așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Doi ani. Atât a rezistat Oana Roman să locuiască în vila pe care și-a achiziționat-o în Tunari. Acum, vedeta schimbă foaia.

Oana Roman, dezvăluiri neștiute de nimeni despre vila pe care a scos-o la vânzare. Cum a intrat în posesia acesteia

În 2019, Oana Roman a decis să-și vândă apartamentul și să se mute la casa visurilor, cu o curte imensă. A fost perioada în care evenimentele erau pe bandă rulată și s-a gândit că e momentul potrivit în care să facă o investiție serioasă. După ce vila a fost găsită, Oana a început renovarea, interior și exterior ceea ce a însemnat o altă investiție serioasă. În plus, și-a dorit o curte plină cu pomi și a reușit să aibă tot ce a visat.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, dar, totuşi, nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa… (…)

Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce-mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem în amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum”, spunea Oana Roman, la acea vreme.

Și-a scos la vânzare locuința pentru jumătate de milion de euro

Din păcate însă, pandemia a pus stăpânire pe întreaga omenire și i-a adus mari probleme și Oanei. Mai mult, Mioara Roman s-a îmbolnăvit și bruneta a fost nevoită să o interneze la un centru de îngrijiri paleative. De parcă toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, Oana s-a despărțit și de Marius Elisei…

Între timp, astrele s-au mai aliniat, s-a împăcat cu Marius, dar a trecut prin multe șocuri cu Mioara Roman, care a avut o mulțime de alte complicații. Odată ce facturile la energie și gaze au crescut simțitor, Oana a decis să vândă vila, pentru suma de 480.000 de euro.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro!”, a scris Oana Roman în anunțul de pe internet.

Dacă nu va reuși cu vânzarea, va închiria vila

Pe de altă parte, Oana nu exclude nici posibilitatea de a închiria vila pentru suma de 2.500 de euro pe lună.  „Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial. 2500 de euro pe lună”, a mai anunțat fiica lui Petre Roman.

Sursă foto: click