Oana Roman plătește o avere pentru îngrijirea Mioarei Roman. „Toți știu cine este mama!”

Oana Roman plătește o avere pentru îngrijirea Mioarei Roman. „Toți știu cine este mama!”
Oana Roman pare ceva mai liniștită de când Mioara se simte puțin mai bine și a acceptat să facă o sesiune de întrebări și răspunsuri cu internauții.

Oana Roman reușește să facă față situației în care se află, dar toate problemele prin care a trecut și-au pus amprenta asupra ei.

Oana Roman le-a arătat internauților locul în care se află Mioara Roman. „Tot personalul știe cine este mama și…”

Mereu transparentă cu fanii săi, Oana Roman le-a răspuns acestora cât plătește pentru cazarea Mioarei Roman în centrul de lux unde se află internată în acest moment. „Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara se simte ca în vacanță

Din nefericire, Mioara Roman a fost diagnosticată cu Parkinson, iar sursele spun că mâna dreaptă aproape că nu o poate folosi. Dar, spune Oana, Mioara se simte în acest loc exact ca într-o vacanță, pentru că e tratată exact ca o prințesă. Pentru moment, susține bruneta, Mioara va sta în acest centru o lună.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a afirmat Oana Roman acum câteva zile pentru Antena Stars.

„Centrul este la zece minute de casa mea”

Și pentru a le închide cât mai repede gura cârcotașilor, Oana a postat și fotografii din centrul de recuperare. „Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus vedeta.