Oana și Petre Roman, revedere emoționantă. E prima poza cu ei împreună după mult timp

Oana și Petre Roman, revedere emoționantă. E prima poza cu ei împreună după mult timp
Relația dintre Oana Roman și tatăl ei, celebrul prim premier postdecembrist (1989 - 1991), nu decurge tocmai în parametrii în care își dorește fiica acestuia. Vedeta se plângea recent că nu se vede cu cel care i-a dat viață atât de des pe cât și-ar dori.

După 30 de ani de căsnicie cu Miora Roman, mama Oanei, Petre Roman a divorțat și și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc. Cei doi au un fiu în vârstă de 12 ani. Petruș se vede rar cu fiica surorii sale mai mari, deși sunt destul de apropiați ca vârstă, fiica Oanei Roman având opt ani. Pe de altă parte, Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, îl vede destul de rar și pe bunicul ei matern.

Dar ziua de miercuri a fost o mare bucurie pentru Oana și pentru fiica ei. Cele două s-au revăzut cu tatăl, respectiv bunicul Petre Roman. Iar acesta s-a purtat așa cum îi șade bine unui bunic. I-a dat nepoatei un cadou și i-a spus povești adevărate.

Oana Roman și Isabela l-au vizitat pe Petre Roman la birou

„De azi dimineață am venit la tata. Am venit la el la birou, și Iza a fost foarte încântată că s-a întâlnit cu el. I-a dat tata și o carte cu dedicație. Și acum plecăm pentru că am o filmare și multă treabă prin oraș. Dar întâlnirea cu tata de astăzi a fost foarte drăguță. Suntem la Institutul Revoluției Române, unde tata este director și i-a povestit Izei multe lucruri interesante. Mi-era dor de el”, a mărturisit într-un InstaStory, Oana Roman.

Vedeta a și postat o fotografie cu ea, fiica ei și Petre Roman, alături de un comentariu în care spune, din nou, cât de mult a bucurat-o vizita. „Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizita la tata. Ne era tare tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună. Me happy”, a scris Oana Roman.

Sărbătoare mare în familia Oanei Roman

Ziua de marți a fost una special în casa Oanei Roman. Aici a avut loc o petrecere „de fete” cu Oana, sora ei, Catinca, mama lor, Mioara, și, evident, cu mica Isabela. Prima soție a fostului premier Petre Roman a împlinit 82 de ani și a fost celebrată cu tort de ciocolată și șampanie.

„Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit o acasă, în familie! S-a bucurat, a suflat în lumânări și am petrecut o după amiaza frumoasa împreună. I-am comandat pește, mâncarea ei preferată și tort de ciocolată. La mulți ani mama!”, a scris Oana Roman într-o postare în care apare alături de familia ei și sărbătorită.

Sursa foto: Instagram