Oana Roman demască un fake uriaș. Au făcut-o să pară mai slabă în poză și…

Oana Roman demască un fake uriaș. Au făcut-o să pară mai slabă în poză și…
Oana Roman e una din cele mai apreciate  vedete din online-ul românesc și, deseori, aceasta promovează produse pe care le testează și le folosește. Acum însă s-a trezit amestecată într-o poveste uluitoare, plină de minciuni.

Într-o reclamă de pe internet, Oana Roman, vizibil mai slabă, ține în mână un produs de slăbire, iar din postare rezultă cât de mulțumită este de acesta. „În sfârșit viața mea își revine la normal. Nici acum nu-mi îmi vine să cred că (…) funcționează atât de bine și totuși este atât de ieftin. Își merită toți banii, dacă aș știi că efectele vor fi la fel aș plăti și mai mult (a mai solicitat trei cutii) – Oana Roman, într-o declarație exclusivă”, se arată în postare. Produsul, culmea, se comercializează într-un mare lanț de farmacii din Capitală.

Oana Roman a demascat înșelătoria

Oana Roman  a reacționat imediat la înșelătoria care circulă pe internet fără girul ei. Vedeta a și făcut o postare, la Story, arătând poza reală cu ea, în care ține în mână o cremă de față.

„Am arătat în story urile de mai devreme ce fake oribil și nenorocit fac unii oameni, cum înșeală și mint și modifică poze. S-au folosit de numele și imaginea mea într-un mod fals. Vă rog să nu cădeți în capcane! Nu am folosit în viața mea produsul respectiv! Este o minciună și o înșelătorie. Și, vă rog frumos, aveți foarte mare grijă pe ce dați banii și ce cumpărați. Repet, nu folosesc produsele respective! Ați văzut poza reală în care eu țineam în mână o cremă și poza falsă pe care au modificat-o și în care am în mână un alt produs”, a menționat Oana Roman.

În materie de produse care o ajută să slăbească (încet și sănătos) și să își țină sub control pofta de mâncare, de ani buni, Oana Roman e fidelă aceluiași produs, și anume un ceai. Nu este prima dată când Oana Roman întâmpină astfel de probleme. Și în trecut, anumite branduri s-au folosit fără niciun acord sau drept de numele și imaginea ei.

Sursa foto: Instagram