Un scriitor regal a mărturisit recent că prietenii patrupezi ai reginei Elisabeta, Corgi care erau tratați regește, ar fi făcut multe năzbâtii. De departe, cel mai nebunatic a fost Dookie, primul câine al Suveranei.
Ataca cu plăcere călcâiele invitaților
Un scriitor regal a mărturisit că rasa jucăușă, Corgi, i-a înfrumusețat viața reginei Elisabetei, dar cățeii nu erau tocmai cuminți. Craig Brown a descris cu sinceritate despre haosul provocat de Corgis-ul regal în noua sa biografie, „Q: A Voyage Around the Queen.” „Corgis sunt, se pare, o adunătură imprevizibilă și temperamentală, un minut drăgălași, următorul psihopați, Corleones ai lumii canine”, a scris acesta.
Dookie „ataca” și scaunele din sala de mese
Scriitorul a amintit și de primul animal de companie al reginei, simpaticul Dookie, care obișnuia să ciupească câlcâiele oaspeților.
„Dookie nu își limita agresivitatea la oameni: ataca cu plăcere scaunele din sala de mese de la Royal Lodge, casa familiei din Windsor Great Park”, a menționat Brown. Cea care a fost chemată să „disciplineze” câinii Elisabetei a fost chiar prințesa Anne, care, de asemenea, avea o slăbiciune pentru blănoși.
Ce meniu au avut câinii reginei Elisabeta
Cățeii regali nu au dus un stil de viață canin obișnuit, fiind crescuți cu o dietă formată din carne proaspătă de vită, pui hrănit cu porumb, miel și iepure, pregătită special de armata de bucătari ai reginei.
Patrupezii au avut propriul lor meniu, care, a amintit bucătarul-șef regal Darren McGrady, ar fi fost „ales și trimis la bucătărie în fiecare lună de doamna Fenncick, care a avut grijă de toți câinii de la Sandringham”.
Prințul Andrew și fiicele sale Eugenie și Beatrice au fost cei care i-au dăruit reginei pe micuții Sandy și Muick, pentru a-i distrage atenția de la stresul provocat de spitalizarea prințului Philip spre sfârșitul vieții sale. De altfel, câinii rămași după moartea reginei au fost moșteniți de fiul Andrew și de fosta sa soție, Ducesa Sarah Ferguson.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook
- Rețeta vedetă a toamnei. Conține condimente secrete și provine dintr-o țară vecină
- Ajutorul de deces în 2024. Informații importante de la Casa de Pensii
- Dr. Monica Pop: „Această vitamină trebuie să o ia orice om, în permanență”
- Îmbunătățiri notabile în comportamentul lui Nicolae Ciucă. Dan Andronic: „Mi s-a părut mult mai bine pregătit”
- Austria și Ungaria cutremură Europa. Se pregătește reformarea Uniunii Europene
- Asia Express, Proba care a făcut pe Anca Țurcașiu să țipe de frică:„Să mor eu dacă pot să facă asta! Nu pot...
- Palatul Reginei Maria a intrat din nou în patrimoniul național
- Ultima apariție a Ronei Hartner. Își pregătise deja locul de veci
- TOP 5 – 'Spărgătoarele de căsnicii' din showbiz-ul românesc
- Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 4-10 noiembrie 2024?
- Ana Baniciu își angajează bonă, la cinci luni după naștere: De mâine voi putea ieși din casă...