Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea puternicei „Melek”, o mamă care se luptă din răsputeri pentru copiii ei. Nimic nu o poate pune la pământ

Povestea puternicei „Melek”, o mamă care se luptă din răsputeri pentru copiii ei. Nimic nu o poate pune la pământ
Pe data de 4 iulie, Kanal D le face o mare bucurie fanilor săi. Începe serialul „Melek”, care prezintă povestea emoționantă a unei femei care luptă zi de zi pentru copiii ei, într-o lume dominată de valorile familiei patriarhale.

Producția va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20.00, iar actrița care dă viață personajului principal este frumoasa actriță în vârstă de 43 de ani, Nehir Erdogan.

Actrița a văzut lumina zilei la Izmir și a fost fascinată de teatru încă din liceul, apoi a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor. În ultimul an de studii a prins-o mirajul televiziunii, și s-a angajat la TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive.

În 2002 a primit primul rol

Grație talentului și frumuseții cu care a fost înzestrată, în anul 2002 a primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim”. Imediat succesul a bătut la ușă, iar de atunci s-a remarcat atât în televiziune, unde a fost gazda câtorva emisiuni de divertisment difuzate în Prime Time la diverse posturi TV din Turcia, inclusiv a celebrului show „Popstar”, cât și în filme de lung metraj.

Actrița urmează un curs de master la Facultatea de Cinema Radio Televiziune a Universității Marmara

A luat cursuri de actorie în 2004

A locuit în Los Angeles o perioadă iar în 2004 a urmat cursuri de actorie, iar opt ani mai târziu s-a înscris la Universitatea Sorbona, pentru că și-a dorit enorm să învețe franceza. Anul 2014 a fost unul extraordinar pentru vedetă, pentru că s-a căsătorit cu celebrul director de imagine Ahmet Sesigürgil.  Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lung metrajului „Silsile”. În prezent urmează un curs de master la Facultatea de Cinema Radio Televiziune a Universității Marmara.

Trădată de cel pe care îl iubește

Actrița o va întruchipa pe Melek, o femeie hotărâtă care știe ce vrea de la viață. Ea a fugit cu alesul inimii din calea unei căsătorii aranjate, dar într-un final a fost trădată de cel pe care l-a iubit.

Din păcate, e lovită de o boală grea și e nevoită să-și ia cei trei copii și să se întoarcă acasă, unde nu e primită cum și-ar fi dorit. Melek însă nu se lasă și luptă singură pentru a-și duce planurile la îndeplinire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre