Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea vieții lui Britney Spears se îndreaptă spre marele ecran. Artista a dat vestea cea mare

Povestea vieții lui Britney Spears se îndreaptă spre marele ecran. Artista a dat vestea cea mare
Povestea lui Britney Spears se îndreaptă spre marele ecran. Universal a obținut drepturile pentru bestsellerul de memorii al lui Spears, „The Woman in Me”.

Universal a obținut drepturile pentru bestsellerul de memorii al lui Britney Spears, „The Woman in Me”, care a fost scris ca un film biografic despre viața starului pop, a confirmat CNN.

„Emoționată să împărtășesc cu fanii mei că am lucrat la un proiect secret”

Filmul va fi regizat de Jon M. Chu, care a regizat în această toamnă mult așteptatul film „Wicked”. Din echipă va face parte și producătorul  nominalizat la Oscar pentru „Wicked” și „La La Land”, Marc Platt.

„Emoționată să împărtășesc cu fanii mei că am lucrat la un proiect secret cu #MarcPlatt.

El a făcut întotdeauna filmele mele preferate … stați pe fază!”, a fost mesajul artistei pe contul de socializare.  

Universal a obținut drepturile asupra bestsellerului după o licitație extrem de competitivă cu alte studiouri importante și streameri interesați de proiect, spune o sursă.

Cartea biografică a artistei a fost publicată în octombrie 2023

Britney Spears scoate film după cartea sa publicată anul trecut

Studioul nu a publicat nicio informație cu privire la implicarea lui Spears în film, însă o sursă apropiată cântăreței spune pentru CNN că aceasta va fi implicată în proiect. „The Woman in Me”, a fost publicată în octombrie 2023 și a spus pentru prima dată povestea vieții lui Spears din perspectiva starului pop însuși.

Cartea, care o anunța pe Spears ca unic autor, a săpat în călătoria ei de la începuturile în Mississippi la faima fără precedent, maternitate, credință și momentul în care și-a recăpătat libertatea. În ultimii ani, Spears a fost deschisă cu privire la copilăria ei și relația complicată cu familia, care va fi cu siguranță explorată în filmul biografic

„Importanța unei femei care își spune propria poveste, în termenii ei”

„Scrisă cu o candoare și un umor remarcabile, cartea revoluționară a lui Spears iluminează puterea durabilă a muzicii și a iubirii. Și importanța unei femei care își spune propria poveste, în termenii ei”, au spus cei de la Universal.

Audiobook-ul „The Woman in Me” a fost narat de actrița Michelle Williams și a devenit cel mai rapid audiobook vândut din istoria Simon & Schuster și a fost cel mai ascultat audiobook pe Spotify în 2023. În acest moment, nu se știe cine va face parte din noul film.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre