Simona Ionescu / Redactor Șef

Predicțiile Babei Vanga pentru 2024. Unele sunt înfiorătoare

Predicțiile Babei Vanga pentru 2024. Unele sunt înfiorătoare
Femeia oarbă din Bulgaria, creditată cu prezicerea unora dintre cele mai mari evenimente din istorie, inclusiv dezastrul de la Cernobîl de la 11 septembrie, pandemia Covid și moartea prințesei Diana. Ce a prezis Baba Vanga despre 2024.

A trecut în lumea drepților acum 27 de ani, dar Baba Vanga rămâne vie pentru întreaga omenire care-i urmărește profețiile. Discipolii ei loiali susțin că multe dintre previziunile femeii s-au adeverit mult timp după moartea și că mai sunt încă multe altele care urmează să se întâmple.

Tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin

„Președintele rus nu este deloc cel mai popular om din lume, așa că trebuie să se păzească singur. Foarte mult. Și, se pare că anul viitor se va confrunta cu o tentativă de asasinat, nu de către un agent internațional, ci de către cineva din propria sa țară”, ar fi spus Baba Vanga despre viitorul lui Vladimir Putin.

Atacuri teroriste în Europa

Liderul Rusiei nu este singurul care se confruntă cu o amenințare existențială. Anul acesta, Europa ar urma să fie supusă unui atac terorist din partea extremiștilor islamici, iar o „țară mare” va efectua teste sau atacuri cu arme biologice. Supranumită și Nostradamus din Balcani, Vanga nu a spus însă unde anume în Europa vor avea loc aceste atacuri, de aceea, discipolii săi spun că va trebui ca toată omenirea să fie în gardă.

Criză economică majoră

De asemenea, Baba a prezis o criză economică globală masivă. Potrivit Astrofame, ea a avut în vedere o serie de factori diferiți care converg, inclusiv creșterea nivelului de îndatorare, creșterea tensiunilor geopolitice și deplasarea puterii economice dinspre Vest spre Est.

Baba Vanga, predicții pentru 2024

Potrivit oracolului bulgar, inteligența artificială în general este subiectul fierbinte când vine vorba de tehnologie, dar anul acesta va fi vorba doar despre calculul cuantic.

Revoluție tehnologică fără precedent

Pe de altă parte, Baba Vanga a prevăzut o descoperire majoră în acest domeniu, care valorifică legile mecanicii cuantice pentru a rezolva probleme prea complexe pentru computerele clasice. Acest lucru va aduce o revoluție tehnologică fără precedent, care va atinge toate domeniile vieții: de la sănătate la securitate cibernetică.

Dacă atacurile biologice și teroriste nu erau suficiente, în 2024 se va înregistra și o creștere a atacurilor cibernetice, potrivit Babei Vanga. Iar acestea nu vor fi hack-uri sub radar, ci atacuri în toată regula asupra infrastructurii critice, inclusiv rețelele electrice și instalațiile de tratare a apei.

NASA a detectat o pată solară masivă

Conform Sky History, ghicitoarea oarbă a prezis că omenirea va încătușa cancerul „cu lanțuri de fier”, iar 2024 ar putea fi anul în care acest lucru se va întâmpla. Se pare că a prevăzut, de asemenea, un progres semnificativ în tratamentul pentru pacienții cu Alzheimer.

Vanga spunea că Pământul va fi lovit de o furtună solară devastatoare și va suferi o schimbare a orbitei sale în jurul soarelui. Dacă Apocalipsa încă nu a venit, lunile trecute reprezentanții NASA au detectat o pată solară masivă cu puterea de a produce erupții solare și „ejecții de masă coronală” de plasmă solară, care ar putea provoca pagube asupra rețelelor electrice și a altor infrastructuri.

Și-a prezis propria moarte

Vanga nu știa să scrie, așa că tot ceea ce spunea era documentat de cei din jurul său. Nenumărați oameni de știință bulgari și sovietici au studiat-o și testat-o pe Vanga de-a lungul vieții sale, ajungând în cele din urmă la concluzia că avea o rată de succes de peste 85% în ceea ce privește predicțiile sale, relatează Sky History. Clarvăzătoarea și-ar fi prezis chiar și propria moarte pe 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre