Simona Ionescu / Redactor Șef

Pregătiți-vă! Creatorii de modă: purtați aceste culori provocatoare pentru noaptea de Revelion

Pregătiți-vă! Creatorii de modă: purtați aceste culori provocatoare pentru noaptea de Revelion
Sunteți pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Revelion? Marea problemă a doamnelor și domnișoarelor rămân ținute, de aceea aceste sfaturi sigur le vor fi de mare ajutor.

Potrivit specialiștilor, una dintre culorile la care trebuie să apelați cu mare încredere de Revelion este roșul. Vedeta Crăciunului, această nuanță arată perfect și la trecerea dintre ani, iar doamnele care optează pentru roșu vor constata că vor avea parte de anul viitor de mult belșug. Iar dacă vreți ceva și mai cool, alegeți grena. Este tot din gama cromaticii de roșu, iar o rochie lungă și mulată în această nuanță transformă orice femeie.

Veți fi la înălțime în auriu sau argintiu

Rochie sau costum auriu? Nimic nu pare mai potrivit pentru noaptea de Revelion, întrucât această nuanță vă va face să fiți cu adevărat fantastice. Nici auriul nu trebuie dat la o parte, pentru că le avantajează pe doamne și le transformă în adevărate prințese. Iar dacă nu doriți ținute aurii sau argintii, optați pentru o pereche de pantofi. Sigur veți fi la înălțime.

Ce spuneți de un albastru roial?

Orice doamnă sau domnișoară care se va îmbrăca de Revelion în albastru roial nu are cum să nu iasă în evidență imediat, indiferent în ce loc s-ar afla. Specialiștii spun că este o alegere pe care nu oricine o face, iar tradiția susține că această culoare atrage seninătatea în viața oricui o poartă.

Revelion în roz pal

Chiar dacă până acum nu v-ați gândit la așa ceva, o ținută de Revelion în roz pal vă scoate din anonimat. Culoarea poate să fie asortată ușor cu alte nuanțe, fie că optați pentru o rochiță, o salopetă, o pereche de pantaloni sau un costum care să vă scoată în evidență trupul perfect.

Desigur, negrul rămâne mereu cea mai aleasă culoare pentru Revelion. E adevărat că avantajează orice ținută și este una dintre cele mai elegante. În plus, odată ce ați ales negrul, vă puteți scoate fața în evidență folosind un ruj roșu. Să înceapă distracția!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre