Simona Ionescu / Redactor Șef

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra încep să se adeverească. Oana Matache a dat primul semn

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra încep să se adeverească. Oana Matache a dat primul semn
Când a anunțat că are o relație cu Radu Siffredi, Oana Matache a șocat pe toată lumea, dar blondei nu i-a păsat de nimeni, convinsă că și-a găsit adevărata iubire.

Se pare însă că lucrurile încep să scârțâie între cei doi. Ultima postare a Oanei Matache spune multe.

O perioadă Oana Matache și Radu Siffredi au preferat să stea cât mai departe de ochii curioșilor și să-și vadă de povestea lor de dragoste, fără să mai posteze nimic pe conturile de socializare. Minunea n-a ținut prea mult, pentru că cei doi au luat-o de la capăt, iar ultimul mesaj al Oanei Matache i-a șocat pe toți. Dacă nu demult declara că-l iubește la nebunie, acum sora Deliei, l-a umilit pe bărbatul pentru care și-a părăsit soțul.

L-a făcut ratat

Oana și-a anunțat fanii că iubitului i-a fost închis contul și a fost nevoit să-și facă altul. Până aici nimic ieșit din comun, numai că la finalul mesajului, ea l-a făcut pe Radu Siffredi, loser, adică… ratat. Să-și arunce oare doi îndrăgostiți cuvinte nu tocmai plăcute, pentru că așa sunt obișnuiți să se comporte unul cu celălalt? Sau Oana Matache a început deja să dea semne că rockerul nu e ceea ce-și dorește de la viață și previziunile celebrei Carmen Harra încep să se adeverească?

Clarvăzătoarea a spus că nu-i vede pe cei doi împreună

Invitată cu ceva timp în urmă în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a explicat că Oana Matache nu va rezista mult în această relație. Iar cel care va pleca va fi Radu, care se va plictisi. „Am lucrat mult ca și consilier de cuplu și îmi dau seama câte probleme apar. (…)

Ruptura dintre Oana Matache și soțul ei poate să fi venit încet, încet în timp. Ei s-au detașat unul de altul, n-a existat fuziunea emoțională și au început să se uite unul la celălalt ca doi străini. Ar mai o variantă, că ea a avut o iubire peste noapte, pentru acest om.

„Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur”

Cu el s-ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai aceasta produc rupturi atât de puternice peste noapte în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, că aici ne raportăm la o relație karmică și aici reacția e necontrolabilă. Noul ei iubit, Radu, pare să fie foarte șarmant, excentric și a prins-o în mrejele lui.

Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc”, a mărturisit Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre