Simona Ionescu / Redactor Șef

Previziunile șamanilor din Peru pentru 2024. Cu ce se va confrunta omenirea

Previziunile șamanilor din Peru pentru 2024. Cu ce se va confrunta omenirea
Șamanii din Peru au făcut miercuri previziunile anuale pentru anul viitor. Pentru cine se anunță vremuri grele.

Adunați pe un deal sacru din Lima, 14 șamani din întreaga țară andină au împrăștiat frunze de coca și petale de flori pe posterele unor lideri mondiali, printre care Milei, președintele rus Vladimir Putin și președintele american Joe Biden, pentru a ghici ce le rezervă următoarele 12 luni. Iată care au fost predicțiile pentru 2024 care bate la ușă.

Șamanii s-au rugat la zeița Pachamama, Mama Pământ, și la zeul soarelui Tayta Inti

În ținute tradiționale colorate, șamanii s-au rugat la zeița Pachamama, Mama Pământ, și la zeul soarelui Tayta Inti, au bătut tobe, au cântat, au suflat fum și au consumat o băutură halucinogenă puternică pentru a-și ajuta divinațiile.

Vremuri grele pentru președintele Milei

Șamanii prezic o cale dificilă pentru noul președinte ales al Argentinei, Javier Milei. Această predicție reflectă încercările și necazurile anticipate cu care liderul s-ar putea confrunta în timpul mandatului său prezidențial. Acuratețea acestei previziuni, ca toate celelalte, se bazează în mare măsură pe credință și interpretare.

Predicțiile șamanilor din Peru pentru 2024

„Milei a început prost și va sfârși prost”

„Am văzut că președintele Milei va avea o perioadă foarte complicată la guvernare”, a declarat pentru AFP șamanul Walter Alarcon. „Milei a început prost și va sfârși prost. Să nu guverneze cu poporul este rău și se va sfârși în criză”, a adăugat colegul său ghicitor Felix Roldan.

Ce se va întâmpla cu războiul din Gaza

Alarcon a spus că semnele nu sunt bune nici pentru o încheiere rapidă a războiului din Gaza, declanșat de atacurile mortale ale Hamas din 7 octombrie asupra Israelului, care au ucis aproximativ 1.140 de persoane, majoritatea civili. Israelul a ripostat cu un bombardament neîncetat și cu asediul asupra Gaza și a lansat o invazie terestră. Cel puțin 21.110 persoane au fost ucise, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza. În ciuda acestei previziuni sumbre, ei au oferit rugăciuni pentru pace.

Predicțiile au fost făcute și pentru fotbal

În lumea sportului, a fost prezis un potențial moment de vârf: finala Copa America 2024 dintre Uruguay și Argentina. Această confruntare fotbalistică așteptată între țările vecine promite să fie un eveniment palpitant, stârnind entuziasmul pasionaților de fotbal din întreaga lume.

Sursă foto: bnnbreaking.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre