Simona Ionescu / Redactor Șef

Previziunile șocante ale “Noului Nostradamus”. Omenirea a primit un avertisment înfiorător

Previziunile șocante ale “Noului Nostradamus”. Omenirea a primit un avertisment înfiorător

Clarvăzătorul britanic Craig Hamilton-Parker a fost numit “Noul Nostradamus”, după ce ar fi prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a și o tragedie aviatică.

Clarvăzătorul vine din nou cu o predicție îngrozitoare despre ce se va întâmpla cu omenirea. E vorba despre cel De-al Treilea Război Mondial.

Ceea ce zice acum britanicul le dă fiori tuturor, mai ales pentru că predicțiile anterioare nu au dat greș. “Noul Nostradamus” susține că al Treilea Război Mondial va începe în acest an. Totul va fi declanșat de o catastrofă aviatică. “Inițial vom fi cu toții martorii unui accident între două submarine sau o prăbușire a două avioane”, e de părere „Noul Nostradamus”.

Vor fi implicate Rusia și China

Potrivit informațiilor oferite de prezicător, odată cu acest incident, cele mai mari puteri ale lumii vor fi derajate, iar China și Rusia se vor implica. El spune totodată că vom avea parte de „cel mai grav lucru în următorii doi ani. (…)

Spun de ceva vreme că am simțit că urmează un conflict serios asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece va fi ceva de genul coliziunii”, a povestit „Noul Nostradamus” pentru presa internațională.

„Fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane se ciocnesc în aer”

De asemenea Craig susține că a avut o viziune în care „fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane se ciocnesc în aer”. Odată ce se va întâmpla acest lucru, toate lucrurile vor scăpa de sub control.

În acest moment, nimeni nu știe ce s-ar putea întâmpla, dar e posibil să se pornească nenorocirea de la asiatici. China susține că tărie că Taiwanul e parte din teritoriul său, dar statul insular afirmă că este independent. Cum SUA e alături de Taiwan, orice conflict ar putea duce la ceva fără precedent.

Mai mult, Craig susține că atunci când se va întâmpla ceea ce a prezis, războiul din Ucraina va ajunge să fie un lucru neimportant. „Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei și va înrăutăți lucrurile. Deci asta e principala mea preocupare”, a mai precizat „Noul Nostradamus”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre