Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce le așteaptă pe femeile din întreaga lume. Previziunile The World Futurist Society pentru următoarea jumătate de secol

Ce le așteaptă pe femeile din întreaga lume. Previziunile The World Futurist Society pentru următoarea jumătate de secol
Înființată în 1966, World Future Society este recunoscută ca fiind cea mai mare, mai influentă și mai longevivă comunitate de futuriști și gânditori ai viitorului din lume, membrii WFS fiind cei care au pus inițial bazele gândirii viitorului. Previziuni incredibile despre femei.

Cu câțiva ani în urmă, World Future Society s-a reconstituit pentru a fi pregătită pentru următoarea etapă a viitorului omenirii. Ulterior au fost lansate previziuni spectaculoase pentru următoarea jumătate de secol. Oamenii de știință din WFS au anunțat că până în anul 2050 milioane de femei vor naște la vârsta de 100 de ani. Iar copiii acestora vor consuma de două ori mai multă carne decât cei din ziua de azi.

Anatolia Vertadella, o italianca in varsta de 101 ani a devenit mama

Numărul animalelor îl va depăși pe cel al stăpânilor

De asemenea, specialiștii spun că manifestările antisociale vor avea loc la nivelul marilor comunități. WFS a vorbit și de faptul că animalele de companie vor fi într-un număr foarte mare, iar automobilele vor fi complet automatizate și vor circula pe autostrăzi situate la mare înălțime. Oamenii viitorului vor avea parte de concedii cu adevărat ieșite de comun. Și asta pentru că vor exista agenții de turism care le vor face oferte pentru a petrece momente unice pe comenta Halley.

Sănătate perfectă până la 80 de ani

Se preconizează că oamenii vor fi din ce în ce mai sănătoși, iar probleme vor începe să mai apară după vârsta de 80 de ani. Omenirea nu va mai trebui să-și facă atât de multe probleme, pentru că vor apărea și … înlocuitori pentru multe organe și părți ale corpului.

Mâncarea viitorului va avea coduri de bare. Sursă foto: Playtech

Și se vorbește că ar putea fi vorba despre organe noi, clonate din celule sănătoase. Schimbări mari vor fi și la capitolul alimentație, pentru că estimează că produsele culinare vor avea coduri de bare care vor indica ce grăsime au și câte calorii.

Cercetătorii dau și o veste mai puțin plăcută: vor avea loc și contaminări radioactive, mult mai mari decât cele înregistrate la Cernobâl. Pe de altă parte, specialiștii spun că va apare vaccinul anti-HIV, iar toate țările avansate vor trebui să trateze apa potabilă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre