Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatoare de la Antena Stars, terorizată de fostul iubit! „Nu puteam să folosesc nici telefonul”

Prezentatoare de la Antena Stars, terorizată de fostul iubit! „Nu puteam să folosesc nici telefonul”
Mereu dezinvoltă și cu zâmbetul pe buze, Paula Chirilă reușește să le aducă bucurie în suflet românilor de la primul cuvânt. Vedeta a vorbit recent despre cât de greu să stai într-o relație toxică. Dar și cât de greu i-a fost alături de fostul iubit.

Paula Chirilă n-a dus niciodată lipsă de curtezani, dar a avut mare grijă în ce relație să se arunce. Actrița  i-a povestit lui Dan Capatos despre fostul iubit, care pur și simplu o teroriza cu al său comportament.

„Sigur viitorul meu ar fi fost altul”

Sunt puțini cei care știu că Paula Chirilă și-a dorit să plece în America și e convinsă că dacă ar fi făcut acel pas, soarta ei s-ar fi schimbat radical. „Aveam niște rude acolo și dacă ajungem sigur viitorul meu ar fi fost altul, poate nu ajungem actriță, poate făceam altceva… Apoi am înțeles că nici acolo nu merg câinii cu covrigii în coadă”, a spus Paula Chirilă la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Visul neîmplinit al actriței

Paula Chirilă, despre iubitul care a terotizat-o. Sursă foto: instagram

Paula Chirilă e cea mai mândră mamă, dar are un gol în suflet, un vis neîmplinit. „Aș fi vrut să am mai mulți copii, dar nu s-au potrivit lucrurile”, s-a destăinuit blonda. În ceea ce privește relațiile toxice și artista a trecut prin așa ceva la un moment, când a avut un iubit care-i făcea viața un iad.

„Era super posesiv, nu puteam să folosesc nici telefonul. M-a obosit îngrozitor relația asta. Am stat vreo șase luni, dar nu mai vreau așa ceva”, a recunoscut actrița.

De ce n-a putut să facă nudism

Un moment care nu va fi uitat de Paula Chirilă niciodată este atunci când a ajuns pe plajă, la nudiști, la 2 Mai. „M-am trezit că e plajă de nudiști, habar nu aveam și m-am întâlnit acolo cu niște colegi, prieteni… Eu nu am făcut nudism și nici nu voi face așa ceva”, a spus Paula.

Tot la plajă la nudiști a ajuns și cu o filmare cu emisiunea lui Nea Mărin, când a fost în echipă cu Andreea Tonciu. Paula spune că atunci când au văzut-o pe Andreea, cei de pe plajă au început să strige după ea, dar războinica femeie i-a înjurat ca la ușa cortului…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre