Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatoarea Iuliana Tudor, mărturisiri despre cea mai mare bâlbă. „Nu am putut să-i rostesc numele”

Prezentatoarea Iuliana Tudor, mărturisiri despre cea mai mare bâlbă. „Nu am putut să-i rostesc numele”
Iuliana Tudor are puțini prieteni adevărați care îi cunosc vulnerabilitățile, caută perfecțiunea și se spune că puțini o înțeleg cu adevărat. Profesionistă până în măduva oaselor, prezentatoarea Iuliana Tudor spune că a trecut odată printr-un moment delicat.

Cu greu a putut afla cineva lucruri despre viața personală a Iulianei Tudor. Să fie prezentatoarea de la TVR o persoană care se ascunde? Prezentatoarea a povestit recent despre un moment delicat dintr-o emisiune în direct.

„O traducere a limitelor pe care le-am așezat, ca persoană publică, înseamnă spațiul familiei mele”

„N-am făcut asta niciodată, cred că nici nu aș fi fost în stare. Pariul meu a fost să mă mențin așa cum sunt acasă cu ai mei, să fiu și în fața tot alor mei, publicul meu. O traducere a limitelor pe care le-am așezat, ca persoană publică, înseamnă spațiul familiei mele.

Acolo am făcut-o intuitiv. Din dorința de a-i proteja pe părinții mei, soțul meu, copilul meu. Sunt teritorii pe care am dorit să le păstrez ale mele. Am făcut acest acord de la începutul căsniciei cu soțul meu, Răzvan.

Să încercăm, pe cât posibil, ca lumea noastră să rămână a noastră. Și cred că am reușit”, a mărturisit Iuliana Tudor.

„Dintr-un blocaj mental, nu am putut să-i rostesc numele”

Iuliana Tudor a povestit momentul în care nu l-a recunoscut pe Petre Roman

A luat lecții de dicție de la renumita profesoară Ileana Cârstea Simion  și alte două cursuri de prezentatoare, unul din ele în Olanda și e foarte atentă la exprimare. Chiar și așa, Iuliana Tudor tot crede că mai are de lucrat și nu demult spunea că ar corecta „frazarea foarte lungă, mai ales când sunt foarte obosită”.

„Bâlbă înseamnă și când nu-ți recunoști invitatul, care este cât se poate de persoană publică. Îl aveam în față la distanță de un metru pe Petre Roman, la emisiunea „Odată în viață” și, din cauza unui blocaj mental, pur și simplu n-am putut să-i rostesc numele.

„Din seara aia am învățat să nu mă mai iau chiar în serios”

Și imediat am construit ceva, m-am îndepărtat, m-am dus către orchestră, am revenit la pupitru unde aveam desfășurătorul, m-am uitat un pic și am zis: Domnule Petre Roman. Și atunci am realizat cât de important e să nu fii foarte sigur pe tine atunci când intri mai ales într-o transmisiune în direct. (…)

E acel ceva care se poate întâmpla oricând și oricui și pentru care trebuie să fii pregătit. Din seara aia am învățat să nu mă mai iau chiar în serios”, s-a destăinuit vedeta la emisiunea lui Denise Rifai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri