Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Esca a recunoscut furtul. Unde-și ascunde economiile fiul prezentatoarei

Fiica Andreei Esca a recunoscut furtul. Unde-și ascunde economiile fiul prezentatoarei
Aris și Alexia Eram au intrat în vizorul românilor după ce au fost în aventura vieții, America Express, iar de atunci relația dintre ei e tot mai strânsă. Acum, Aris a povestit tuturor unde-și ascunde economiile.

Ea, vulcanică, spune mereu lucrurilor pe nume, el, foarte calculat și bărbatul care nu se enervează niciodată. Împreună, Alexia și Aris Eram sunt frații preferați ai românilor.

Aris și Alexia, mai uniți ca niciodată după participarea la „America Express”

Ca majoritatea fraților, în copilărie Aris și Alexia s-au „împuns” de multe ori. Aventura din America Express însă i-a făcut să se redescopere unul pe celălalt și să se apropie mai mult ca niciodată.

Simpaticii copii ai Andreei Esca spun că acum sunt mai uniți ca niciodată, spre bucuria părinților. Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Alexia și Aris au spus lucruri pe care fanii nu le-au aflat până acum despre ei.

„Ea știa unde îi ascund, eu știam cât ia de acolo”

Aris și Alexia, alături de celebrii lor părinți. Sursă foto: instagram

În timp ce Alexia recunoaște că e o cheltuitoare, Aris este bărbatul pe care și l-ar dori orice femei: frumos, deștept, cuminte și chibzuit. Fiul Andreei Esca a recunoscut că de ani mulți își strânge economiile într-o cutie, pe care însă sora sa a descoperit-o. Și nu numai atât…

„E vorba de o cutie înaltă de whisky, unde îmi păstrez economiile. Le spuneam părinților că vreau să ies, stăteam acasă, iar banii îi strângeam. Alexia știa unde îi ascund și bineînțeles că lua din el. Eu, care îi număram mereu, știam cât lipsește”, a glumit Aris.

„Dar te ajut când ai nevoie”

Prinsă cu mâța în sac, Alexia a recunoscut că a „furat” din cutiuța cu economiile fratelui său. „Eu credeam că nu-și dă seama, luam puțin, mai ales că nu mi-a zis niciodată nimic. Dar te ajut și eu când ai nevoie”, s-a alintat simpatica tânără.

Cât privește banii câștigați în urma prestației de la „America Express”, cei doi frați au primit ce au negociat și toată lumea a fost mulțumită.

În ceea ce privește poveștile de iubire ale celor doi frați, Alexia susține că „ne-am respectat întotdeauna relația fiecăruia, dar tot timpul ne sfătuim. De asta e fratele meu, ca să-mi spună adevărul”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre