Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul Dan Capatos este în doliu. „Vei rămâne o inimă de lumină”

Prezentatorul Dan Capatos este în doliu. „Vei rămâne o inimă de lumină”
Început de februarie trist pentru Dan Capatos. Prezentatorul este în doliu și trece prin momente cumplite.

Doliu în familia lui Dan Capatos. Prezentatorul și-a pierdut tatăl. Acesta a postat un mesaj tulburător pe contul de socializare și o fotografie cu părintele său, în care se vede cât de bine seamănă cu acesta. Tatăl lui Dan Capatos a fost cercetător chimist.

„De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata…”, au fost cuvintele lui Dan Capatos. La puțin timp după mesajul acestuia, vedetele au început să trimită mesaje de condoleanțe. Printre cei care sunt alături de acesta în aceste momente grele se numără Alessandra Stoicescu și Oana Roman.

Mama lui Capatos a lucrat timp de 28 la ATI

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Dan Capatos a povestit și despre familia sa. Atunci s-a aflat că mama prezentatorului, asistentă medicală, a lucrat timp de 28 de ani la ATI. Iar prima dată când a murit un pacient, a venit acasă plângând și a ținut-o în lacrimi timp de cinci zile.

Dan Capatos și tatăl său, în vremurile bune. Sursă foto: Instagram

„Mama a lucrat 28 de ani la ATI. Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile după ce a pierdut un pacient. Mai târziu, când a pierdut altul, a plâns o zi, apoi o oră… a învățat să se detașeze ca să nu ajungă la nebuni. Asta cred că am învățat, în mod indirect, de la ea”, s-a destăinuit Capatos.

„Tata a fost cercetător chimist”

Dan a povestit că inițial a intrat la facultatea unde și-a dorit mama lui dar simțind că nu e pentru el, s-a înscris la jurnalism. Nu au avut nimic împotriva, dar l-au avertizat să se țină de facultate. „Mama era asistentă medicală, tata fost cercetător chimist. O familie de nivel mediu în țara asta, care voia ca, într-un fel sau altul, copilul să reușească în viață”, a menționat prezentatorul. Dan Capatos și soția sa, Monica, au un băiat pasionat de tenis, pe care prezentatorul îl însoțește la toate competițiile sportive. Iar băiatul promite…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre