Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul de la Survivor România nu mai face nici o mișcare fără iubită. Orice dorință a tinerei, e lege. Și, totuși, la ceva nu sunt de acord

Prezentatorul de la Survivor România nu mai face nici o mișcare fără iubită. Orice dorință a tinerei, e lege. Și, totuși, la ceva nu sunt de acord
Daniel Pavel e atât de îndrăgostit, încât nu poate sta fără iubita sa. Așa că a luat-o la Survivor România. Așa, toată lumea e fericită și nu există loc de comentarii și gelozii.

Anul trecut i-a fost alături la filmări, anul acesta iubita lui Daniel Pavel a fost nedezlipită. Ce-i drept, într-un asemenea concurs plin de stres, prezența frumoasei tinerei e tot ce avea nevoie ca să fie liniștit.

Daniel susține că Ana a descoperit frumusețea Republicii Dominicane înainte de a-l cunoaște pe celebrul prezentator. Ea și-ar dori enorm să se mute în acest loc, să-și deschidă un bar pe plajă și să-și schimbe viața. Din păcate însă, nu a reușit să-l înduplece pe Daniel.

„Așa este la locul de muncă, în corturile acelea, împreună cu echipa de producție internațională, multidisciplinară și formată din niște oameni minunați. Alături de ei, mă vizitează și Ana, așa a fost sezonul trecut, de Sfintele Paști. Acum plecăm împreună, se întoarce în țară și după revine de Paște. Întrebarea este foarte bună pentru că recent discutam cu ea de sărbători.

“Îl văd ca pe un loc de muncă pe care îl onorezi, dar pe care îl mai și părăsești din când în când”

Ea a vizitat Republica Dominicană înainte să ne cunoaștem și înainte de show-ul Survivor România. E una dintre destinațiile ei preferate și încă de pe atunci, micuță fiind, și-ar fi dorit să trăiască în Dominicană și să aibă un bar pe plajă. Din punctul ei de vedere, răspunsul ei la această întrebare ar fi da.

 

Din punctul meu de vedere, îl văd ca pe un loc de muncă pe care îl onorezi, dar pe care îl mai și părăsești din când în când. Așa că, din punctul meu de vedere, nu aș rămâne pe Insula Dominicană. Sunt, totuși, un european, un citadin, un spirit urban și aș reveni acasă”, a declarat prezentatorul pentru presă.

Prezentatorul își aniversează astăzi băiatul

Pe 17 ianuarie, fiul lui Daniel Pavel împlinește 18 ani, iar tatăl este extrem de mândru de moștenitorul său. Băiatul e îndrăgostit de istorie și navigație și spune că urmărește cu mare interes concursul.

„Fiul meu face 18 ani exact acum, pe 17 ianuarie, și ce îi place cel mai mult este set up-ul, contextul. Este pasionat de istorie și navigație, îi place că se întâmplă acolo, pe tărâmul piraților de odinioară, din secolul XVII. Îi place foarte mult faptul că sunt circuite de alergare, mai ales circuite mixte.

Este un înotător foarte bun și este pasionat de parkour, sportul francez care stă la baza traseelor noastre Survivor, el fiind, în curând, absolvent al Liceului Francez. S-a apropiat de filiera franceză, se uită pe social-media, sare și face exact ca un specialist. Asta e esența, iar apoi, sigur, modul în care interacționează cu concurenții, spiritul combativ, toată suita de emoție pe care o generează show-ul”, a afirmat prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre