Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. „Domnul Dan” s-a îndrăgostit lulea

Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. „Domnul Dan” s-a îndrăgostit lulea
După o perioadă în care și-a liniștit sufletul, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a găsit fericirea. Cine e cea care i-a luat mințile.

Daniel Pavel trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu o superbă blondă. A arătat-o acum tuturor.

Prezentatorul Survivor România și-a scos iubita în lume. E o bunăciune de care bărbatul s-a îndrăgostit lulea

Daniel Pavel și Anamaria Pop au apărut pentru prima dată oficial la Saga Festival. Sursele spun că cei doi au început o relație chiar înainte ca prezentatorul să plece în jungla dominicană, unde a fost alături de Faimoși și Războinici. Potrivit informațiilor oferite de Click, Ana Maria Pop este absolventă a Facultății de Drept din Cluj, dar a lăsat această meserie pentru a face un curs de actorie, întrucât și-a dorit enorm să îmbrățișeze această artă.

Din 2016, blonda este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016. Ana Maria Pop nu e la prima relație cu o vedetă. Ea este fosta iubită a lui Horia Tecău, dar a avut o relație și cu Ricardo Cadu, căpitanul formației CFR Cluj.

Daniel s-a despărțit de fosta iubită după ce a cerut-o în căsătorie

Daniel a trăit o poveste frumoasă de iubire cu fosta sa parteneră, Marina, sursele amintind de faptul că acesta a cerut-o în căsătorie. Când toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi în fața altarului, ei au ales să meargă pe drumuri diferite. „Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a fost anunțul făcut de celebrul prezentator.

Sursă foto: gsp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre