Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul „Survivor” s-a căsătorit. Ce va face mireasa cu buchetul. Așa ceva nu s-a mai văzut

Prezentatorul „Survivor” s-a căsătorit. Ce va face mireasa cu buchetul. Așa ceva nu s-a mai văzut
Ziua de 8 iunie a fost cu noroc pentru Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor” și aleasa inimii sale, Ana Maria Pop: s-au căsătorit. Primul semn că mariajul va fi unul cu belșug a fost vremea de afară: a plouat.

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor” și-a dus iubita în fața altarului. Și moderatorul și Ana Maria Pop au fost extrem de emoționați și s-a lăsat cu lacrimi de fericire.

Mireasa a tremurat de emoție când a semnat certificatul de căsătorie

Daniel Pavel și Anamaria au spus cel mai frumos da

Daniel Pavel și Anamaria Pop au fost extrem de hotărâți când au spus un da din tot sufletul, pentru că și-au dorit enorm să facă cel mai important pas din viață. Anamaria a mărturisit că a tremurat de emoție când a semnat că renunță la numele său de fată și îl ia pe cel al soțului.

Cât privește buchetul de mireasă, Ana Maria a mărturisit că cel original nu va fi aruncat pentru că-și dorește să-l păstreze, așa că-l va criogena. Iar domnișoarele care cred în această tradiție, vor prinde alt buchet de mireasă „puțin mai mic”. Miresica a dezvăluit și meniul, „combinat”, ca să fie bine pentru toată lumea, dar cu delicioasele sarmale.

Rochia de mireasă a Ana Mariei a fost spectaculoasă

Mireasa a fost condusă de tatăl său

Pentru cununia civilă, Ana Maria a optat pentru o rochiță scurtă și sandale albe, iar buchetul a fost din bujori roz. La rândul său, proaspătul mire a arătat perfect într-o combinație de alb cu bleumarin. Rochia de mireasă i-a scos în evidență trupul perfect, iar trena și voalul, foarte lungi, au transformat-o într-o prințesă.

Domnișoarele de onoare s-au asortat perfect cu buchetul de mireasă și au arătat spectaculos în rochițe roz. Mireasa a fost condusă de tatăl său, mândru că fiica sa și-a văzut împlinit cel mai mare vis.

La nunta lui Daniel Pavel au confirmat prezența 385 de invitați

Mireasa a fost asemenea unei prințesei într-o rochie cu o trenă foarte lungă

Cei 385 de invitați care au venit la nunta lui Daniel Pavel și a superbei sale partenere de viață  au fost impresionați de prestația unor artiști de mare valoare, precum Aurel Tamaș, Jorge, dar și Dirty Nano și multe anume importante. Nunta a avut ca temă „Iubirea autentică”, iar ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Snagov.

Sursă foto: Cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre