Simona Ionescu / Redactor Șef

Prezentatorul Survivor, ultimele detalii despre nuntă. Ce tradiție se va respecta cu sfințenie

Prezentatorul Survivor, ultimele detalii despre nuntă. Ce tradiție se va respecta cu sfințenie
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor și logodnica sa numără zilele până la cel mai frumos moment al vieții. Vedeta a dat ultimele detalii despre nunta de lux care va avea loc pe 8 iunie.

De când a văzut-o prima dată pe Ana Maria Pop, Daniel Pavel spune că nu și-a mai scos-o din suflet și consideră că a fost „un nesperat cadou” de la Dumnezeu. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.

„Va fi lux”

Daniel Pavel își duce logodnica la altar pe 8 iunie

Daniel Pavel e în culmea fericirii. Pe 8 iunie va spune cel mai frumos Da din viața sa și își va duce logodnica la altar. Prezentatorul face nuntă mare cu 400 de invitați și abia așteaptă să se distreze alături de familie și cei mai buni prieteni.

Pregătirea acestui eveniment grandios i s-a părut vedetei extrem de complicat, însă nimic nu e prea mult pentru a vedea zâmbetul pe chipul iubitei sale. Pentru că partenera sa de viață merită tot ce-i mai bun, el a recunoscut că „va fi lux, dar lux în limba latină înseamnă lumină. Va fi o nuntă luminoasă, o mireasă luminoasă, o pereche luminoasă. Va fi pe lumină”.

Nu va exista tradiția furatului miresei

Daniel Pavel face nuntă „de lux”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor ține cont și de tradițiile de nuntă, dar mireasa nu se va fura. În primul rând pentru că socrul „e general și nu apreciază subiectul ăsta al furatului”. Asta doar dacă nu va face vreun coleg invitat o surpriză… Dar mirii vor sparge „două pahare înainte de a intra”, pentru că așa se va duce ghinionul din viață. Iar mireasa l-a anunțat pe alesul inimii sale de pe acum că ține cont de „călcatul în biserică”.

O tradiție veche, potrivit căreia, o femeie nu va sta niciodată sub papucul bărbatului, ci va avea mereu primul cuvânt în relație. Prezentatorul Survivor a fost amuzat de acest obicei și nu s-a împotrivit deloc. Știe că a făcut cea mai bună alegere și are o viață întreagă înainte să se bucure de o femeie extraordinară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre