Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, e îndrăgostit lulea. Ce legătură are noua iubită cu tenismanul Horia Tecău

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, e îndrăgostit lulea. Ce legătură are noua iubită cu tenismanul Horia Tecău
După ce s-a despărțit de fosta logodnică, prezentatorul Survivor România a suferit enorm. Dar iată că cineva a reușit să-i șteargă lacrimile.

Daniel Pavel este extrem de discret când vine vorba de viața personală. Dar am aflat cine e femeia care l-a făcut să zâmbească din nou.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, e îndrăgostit lulea. Ce legătură are noua iubită cu tenismanul Horia Tecău

Cu doar câteva luni în urmă, Marina, fosta iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-au spus adio, iar acum acesta e din nou fericit. Motivul este o superbă domnișoară. Este vorba de Anamaria Pop, nimeni alta decât fosta iubită a tenismanului Horia Tecău, de care s-a despărțit în 2012, scrie Fanatik.

Bruneta s-a dat de gol pe contul de socializare, când a postat mai multe fotografii din care reiese că bărbatul de lângă ea e Daniel Pavel. În plus, în pomul de Crăciun este un glob inscripționat cu numele de Daniel.

Relație la distanță?

Mai mult, pe 18 decembrie, când s-a cinstit Sfântul Daniil Sihastrul, Ana Maria a postat și un mesaj cu subînțeles: “Zi Binecuvântată, Sf. Cuv. Daniil Sihastrul. Să ne ajute pe toți să zâmbim sănătoși în prag de Sărbători! La Mulți Ani, sărbătoriților!”. Sursele spun că cei doi ar fi împreună de anul trecut și se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Nu se știe însă cum reușesc să-și păstreze relația, având în vedere că Daniel locuiește la Viena.

Cine este noua iubită a lui Daniel Pavel

Frumoasa Ana Maria Pop este avocat și se cunoaște faptul că în anul 2014, cu ajutorul lui Bobby Păunescu, și-a încercat norocul și în actorie. Ea a fost la mai multe festivaluri de film, fiind invitată și la Cannes.

Sursele spun că un alt iubit celebru al tinerei ar fi fost Ricardo Cadu, fost căpitan al formaţiei de fotbal CFR Cluj, cei doi trăind o poveste de dragoste timp de doi ani.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre