Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietena cu dric a impresarei Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire macabră. Are legătură și cu Reghecampf

Prietena cu dric a impresarei Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire macabră. Are legătură și cu Reghecampf
De când a devenit patroană de pompe funebre, Anamaria Prodan e pusă pe lucruri mari. Vrea să facă totul ca la carte pentru viața veșnică chiar și pentru Laurențiu Reghecampf.

Gabriela Lucuțar, prietena și asociata Anamariei Prodan a reușit să devină o afaceristă de succes în domeniul pompelor funebre. Acum o învață și pe fiica Ionelei Prodan să nu se sperie de moarte.

Invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, Gabriela Lucuțar, a șocat pe toată lumea cu declarațiile ei șocante. Stăpână pe sine, femeia a spus clar și răspicat că i s-au luat măsurătorile lui Laurențiu Reghecampf ca să știe cum va arăta sicriul lui. „Sincer, da. I-am luat măsura la coșciug lui Reghe. E mic.”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Gabriela Lucuțar, la muncă

„Să fie puternică, ea este un om puternic”

Pe de altă parte, femeia supranumită „Regina Întunericului” a avut doar cuvinte de laudă despre prietena ei cea mai bună. Ea susține că o învață mereu să fie o femeie puternică. La rândul său, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf o susține necondiționat și îi spune că trebuie permanent să se autodepășească.  „Să fie puternică. Ea este un om puternic. Să aibă grijă la prieteni, aici este o problemă și am văzut că la un moment dat avea pontonul plin de prieteni.

Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar, prietene de nedespărțit

„Îmi dă cele mai bune sfaturi, nu credeam. Unul concret: tot timpul să mă autodepășesc”

Când a avut probleme… eu știu, că sunt lângă ea de atâta timp. Și i-am spus așa: „Măi Ana, cum se face că atunci când faci petreceri vin atât de mulți oameni, prieteni, că ce mult te iubesc, pregătești tu tot, e totul gratis, mâncăm, bem, ne distrăm, toată lumea pleacă acasă.

Cum se face că atunci când ai o problemă toată lumea are, la rândul ei, o altă problemă și nu pot. Nu știu, nu răspund la telefon”. I-am spus, are o inimă foarte bună. Întotdeauna Ana mă învață numai de bine și îmi dă cele mai bune sfaturi, nu credeam. Unul concret: tot timpul să mă autodepășesc.”, a spus Gabriela Lucuțar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre