Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietena lui Vlad Pascu le-a povestit anchetatorilor ce cocktail de droguri consuma acesta și cum reacționa după

Prietena lui Vlad Pascu le-a povestit anchetatorilor ce cocktail de droguri consuma acesta și cum reacționa după
Prietena lui Vlad Pascu, tânărul a ucis două persoane la 2 Mai, i-a șocat pe anchetatori cu declarațiile făcute. Cum erau serile în casa ucigașului.

Declarații incredibile ale prietenei lui Vlad Pascu. Iată ce se făceau cei doi tineri după ce consumau droguri.

Potrivit informațiilor oferite de DIICOT, tânăra a mărturisit că după ce consuma droguri alături de Vlad Pascu, făceau lucruri cu adevărat greu de explicat în cuvinte. Un moment care le putea fi fatal a fost cel în care cei doi s-au urcat cu „maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane”.

„Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină”

„Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând „Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani”, arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13 – 14 aprilie 2023, în adresa din Bucureşti, str. Tipografilor, la o petrecere organizată de Pascu.

La care am participat eu, Tudor zis „Maru„, Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoşteam şi doi băieţi pe care îi ştiam vag. În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm.

„Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el”

De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una.

Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora. După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane.

Prietena lui Vlad Pascu povestește cum se droga cu tânărul

„Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiș și plângea!

Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea (când lua oxicodonă)”, se arată în documentul DIICOT.

Cei doi s-au cunoscut după ridicarea restricțiilor din pandemie

Vlad Pascu și prietena lui s-au cunoscut în anul 2020, după ce au fost ridicate restricțiile din pandemie. În acel moment, tânărul se droga cu mai multe feluri de droguri, de la canabis la cocaină.

„În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricţiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareş Ion, Tudor zis Maru şi mai mulţi băieţi şi fete ale căror nume nu mi le amintesc.

Ştiu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, pe str. Tipografilor”.

Fata a lămurit enigma: al cui e al doilea copil din familia Pascu

Avocatul Adrian Bendeac, apărătorul Mirunei Pascu, a vorbind în declarația lui de vineri, dată presei, despre un alt copil al clientei sale, lucru despre care nu se știa. „Nimeni nu își dorește să treacă printr-o asemenea situație… toată familia, fostul soț, Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive, Vlad Pascu este arestat. Miruna Pascu este arestată de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă, e o situație dramatică pentru toată familia.

Nu aș putea să vă spun (n.r. ce se întâmplă cu copilul minor rămas acasă). Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu, întrucât ei sunt divorțați. Cu toate că custodia e comună, Mihai Pascu urmează să aibă grijă într-o astfel de situație. Urmează ca autoritatea tutelară să spună. Nu există custodie exclusivă, este custodie comună”, a spus jurnaliștilor avocatul Mirunei Pascu.

În declarația sa, dată la DIICOT, iubita lui Vlad Pascu s-a referit la acest copil. Astfel s-a dezlegat misterul „al cui este copilul rămas acasă, mama fiind arestată”.

„Până la un punct, Vlad a locuit cu tatăl lui şi soţia acestuia, precum şi cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an tatăl lui a început să se mute treptat de acasă şi să îl lase să stea singur. Din ce ştiu, partajul între părinţii lui a fost făcut în primăvara acestui an, iar mama lui Vlad i-a cedat dreptul ei de proprietate unei jumătăţi din casa din Tipografilor lui Vlad.

Acest lucru îl cunosc de la Vlad. Începând cu luna martie 2023, cam de când a rămas Vlad singur în casă, ne-am întâlnit de mai multe ori la el acasă, pe str. Tipografilor, şi am participat la petreceri, unde se consumau şi droguri pe care le aducea Vlad”, a declarat tânăra.

Potrivit realitatea.net, Rebeca Lăzărescu, prietena lui Pascu, ar fi fost implicată într-un dosar de răpire. Împreună cu alte persoane, ea ar fi sechestrat un tânăr pentru a-i lua portofelul electronic pe care avea Bitcoin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre