Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietene pe viață: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Sarah Paulson și Holland Taylor la ziua de naștere a Sandrei Bullock

Prietene pe viață: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Sarah Paulson și Holland Taylor la ziua de naștere a Sandrei Bullock
Prieteniile de la Hollywood sunt greu de întreținut deoarece competiția pentru roluri este mare și actorii călătoresc foarte mult. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Sarah Paulson și Holland Taylor au demonstrat că există prietenii de durată și s-au adunat duminică, la aniversarea Sandrei Bullock, în Los Angeles.

Sandra Bullock a împlinit în acest weekend vârsta de 56 de ani. Sarah Paulson, în vârstă de 45 de ani, a distribuit pe Instagram Story imagini de la petrecere.

„Celebrăm prietena noastră distanțate corespunzător, dar cu foarte multă iubire. LA MULȚI ANI SANDY, TE IUBIM!!!”

Jennifer Aniston și Sandra Bullock sunt prietene de aproape un deceniu, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință. Sarah Paulson a intrat în grupul fetelor după filmarea Bird Box.

Sandra Bullock a fost cea mai bine plătită actriță din lume în anul 2010 și anul 2014. A fost aleasă People’s Most Beautiful Woman și a fost inclusă în Time’s 100 cei mai influenți oameni din lume în 2010.

Actrițele au anunțat că urmează alegerile electorale

 Actrița din celebrul serial Friends s-a folosit de oportunitate și a postat despre importanța votului. „Prietenii nu își lasă prietenii să sară peste alegeri”, spune Lisa Kudrow într-o postare, susținându-și prietena.

Jennifer Aniston a postat o fotografie din serialul Friends, în care a jucat rolul lui Rachel Green. „Când realizezi că mai sunt doar 100 de zile până la alegeri”, spune actrița în descrierea imaginii.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre