Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietenii lui Nosfe îi vor îndeplini artistului ultima dorință. Declarații tulburătoare

Prietenii lui Nosfe îi vor îndeplini artistului ultima dorință. Declarații tulburătoare
S-a stins din viață când mai avea atât de multe lucruri de făcut, iar moartea lui a lăsat un gol în sufletul tuturor artiștilor din România.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Nosfe nu refuza pe nimeni, fiind îndrăgostit de muzică. Acum, va cânta din ceruri.

Prietenii lui Nosfe îi vor îndeplini artistului ultima dorință. Declarații tulburătoare

Au trecut doar câteva zile de când Nosfe a fost condus pe drumul fără întoarcere. Artistul, cunoscut mai ales ca membru al celebrei trupe Șatra B.E.N.Z, a murit acasă după ce cu puțin timp în urmă coborâse de pe scena unui festival de trap din București.

A lăsat în urmă o soție distrusă, bloggeriţa Mădălina Creţan, și o fetiță, pe care o va veghea de Sus. Chiar dacă această tragedie nu va putea fi uitată atât de ușor, colegul său, Lu-K Beats vrea să ducă la împlinire cel mai mare vis. Acesta a povestit totul pe Instagram.

„A vrut să scoată muzică nouă şi mai ales noul album la care lucra”

„Una din dorinţele cele mai mari a lui @nosfezilla în ultimul an a fost să scoată muzică nouă şi mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem nişte piese să avem din ce să alegem şi uite aşa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă ţin de promisiune şi să fac lucrurile să se întâmple.

„Nu vreau să văd story-uri sau ştiri false ca şi cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri”

Mi-aş fi dorit ca toată atenţia asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultaţi cu atenţie şi o să îi apreciaţi adevăratul potenţial. Am spus toate acestea public deoarece nu vreau să văd story-uri sau ştiri false ca şi cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri.

Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică şi voi trebuie să auziţi ce simţea şi ce avea de spus. Toate încasările de pe orice ţine de el se vor duce către Mady şi Iris. Haideţi să îi arăt că apreciem cine a fost şi ce a făcut pentru fiecare din noi”, a scris miercuri Lu-K Beats, pe contul de socializare.

Mesaj emoţionant al soţiei

Va trece multă vreme până când soţia lui Nosfe își va reveni din pierderea suferită. Bloggerița e convinsă că de acolo, din Ceruri, el va avea grijă de ea și fetița lor, iar ea i-a promis că-i va duce povestea mai departe.

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o să plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine.

„Promit să continui să fac mâncare, să o învăț pe Iris italiană, să iubească adidașii…”

Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.

Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, a scris aceasta pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre