Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima apariție publică a lui Ozzy Osbourne de când a declarat că se luptă cu Parkinson. Îl recunoști?

Prima apariție publică a lui Ozzy Osbourne de când a declarat că se luptă cu Parkinson. Îl recunoști?
În această săptămână, Ozzy Osbourne a fost văzut în Los Angeles, marcând prima sa apariție publică în ultimele luni, în mijlocul bătăliei cu Parkinson.

Frontmanul Black Sabbath în vârstă de 71 de ani a fost aproape de nerecunoscut cu părul grizonat. Și-a prins părul într-o coadă de ponei și s-a așezat pe scaunul pasagerului în timp ce soția sa Sharon Osbourne conducea.

Sharon a fost văzută și singură în acea zi, când a făcut cumpărături la un magazin local de haine. A optat pentru o ținută casual, cu un hanorac și o pereche de pantaloni albi. Aceasta s-a asigurat să ia măsurile de precauție necesare și a purtat o mască de protecție.

Deși Ozzy nu a fost văzut în public în ultimele luni, el a apărut alături de familia sa la Celebrity Watch Party. Show-ul TV oferă o privire asupra caselor celebrităților și îi surprinde urmărind și reacționând la TV.

Problemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne

A făcut publice probleme sale cu Parkinson în ianuarie anul acesta, după ce a fost diagnosticat în februarie 2019.

Ozzy a anunțat în februarie că a anulat concertele din America de Nord din cauza unei leziuni la nivelul gâtului.

„Prințul întunericului” a suferit o intervenție chirurgicală a coloanei vertebrale. Ozzy avea menirea să plece din nou la drum în acest an, dar a fost nevoit să anuleze concertele, astfel încât să poată căuta tratament în Elveția.

Ce spune Ozzy Osbourne despre retragere și pensionare

Cu toate acestea, în ciuda crizelor sale recente de sănătate și a mobilității reduse, el a declarat în mod repetat că nu va renunța niciodată la show-uri.

„Știi momentul în care mă voi pensiona? Când îi voi auzi că pun un capac pe cutia mea să mă îngroape. Și apoi voi face un encore. Sunt Prințul Întunericului”, a declarat el săptămâna aceasta.

Pancakes pe bază de chefir

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre