Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima doamnă Jill Biden a fost criticată pentru videoclipul „bizar” de Crăciun de la Casa Albă. „Absolut de prost gust…”

Prima doamnă Jill Biden a fost criticată pentru videoclipul „bizar” de Crăciun de la Casa Albă. „Absolut de prost gust…”
Prima doamnă Jill Biden a atras un val de critici după ce a postat videoclipul anual de Crăciun de la Casa Albă. În schimb, Melanie Trump a fost lăudată.

Prima doamnă a Americii, Jill Biden, a fost criticată miercuri seară după ce a postat un videoclip în care se văd dansatori care bat step în jurul Casei Albe decorate de sărbători, a cărei temă din acest an este „Magie, minune și bucurie”. Prima doamnă a distribuit videoclipul de pe contul oficial @FLOTUS, împreună cu un mesaj. „Un pic de magie, minune și bucurie, aduse de talentații dansatori de la Dorrance Dance, care prezintă interpretarea lor jucăușă a suitei Spărgătorul de nuci. Bucurați-vă!”, se arată în postarea primei doamne.

„Statele Unite ale bananelor”

Dar observatorii de pe rețelele de socializare nu păreau să se bucure de conținutul muzical. „Statele Unite ale bananelor”, „Imaginați-vă că asta dă Americii spiritul Crăciunului”, „Sunteți atât de ciudați. Bizar. Ciudat”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Un comentator a postat videoclipul Melaniei Trump de când Donald Trump era în funcție.

Jill Biden a fost criticată după ce a postat un videoclip de Crăciun. Sursă foto: foxnews.com

Acesta a specificat că acesta a fost de bun gust și de sezon, s-a adresat tuturor și a fost absolut uluitor și superb. Spre deosebire de cel al lui Biden, despre care au spus că a fost „absolut de prost gust, de prost gust și Anti Crăciun”. S-a mers și mai departe, iar un alt internaut a făcut o referire la descoperirea de cocaină la începutul acestui an: „Se pare că WH a trecut de la cocaină la acid”.

Unele persoane au întrebat dacă videoclipul a fost o glumă

„Videoclipul era plin de dansatori zâmbitori în costume viu colorate, care se mișcau și băteau din palme peste tot în Casa Albă, dar mulți telespectatori au descris videoclipul ca fiind departe de a fi o temă de Crăciun. Mă întreb cât i-a costat asta pe contribuabili”, a scris altcineva”, „Gunoi absolut”, au mai comentat oamenii.  Unii au întrebat dacă videoclipul a fost o glumă, adăugând că este jenant și nepotrivit pentru copii. Au existat și persoane care au întrebat care a fost costul videoclipului și cât îi costă pe contribuabili.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre