Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima fotografie și toate detaliile despre al șaptelea copil al lui Robert De Niro

Prima fotografie și toate detaliile despre al șaptelea copil al lui Robert De Niro
După ce a făcut anunțul bombă, că, la 79 de ani a devenit tatăl celui de-al șaptelea copil al său, Robert De Niro, împreună cu iubita sa, Tiffany Chen dezvăluie numele bebelușului și împărtășesc prima fotografie cu acesta.

Nașterea celui de-al șaptelea copil al lui Robert de Niro a fost ținută secret timp de câteva săptămâni. Abia săptămâna aceasta actorul laureat cu Oscar a anunțat că a devenit din nou tată. La câteva zile distanță a dezvăluit că are o fetiță, pe nume Gia Virginia Chen – De Niro, în vârstă de o lună, cu iubita sa, Tiffany Chen.

Prima fotografie a micuței De Niro a fost prezentată joi în  emisiunea CBS Mornings, unde s-a spus și că Gia s-a născut pe 6 aprilie. Bebelușul cântărea atunci 3,5 kilograme. Realizatoarea emisiunii a informat telespectatorii că de-al șaptelea copil al actorului de 79 de ani a fost „planificat”.

Gia Virginia Chen – De Niro s-a născut pe 6 aprilie

„Amândoi și-au dorit acest copil, a explicat ea. Sunt în culmea fericirii. A fost adusă aici din dragoste. Este foarte încântat de asta”.

Robert De Niro are, în total, șapte copii

Robert De Niro a dezvăluit totul pentru ET Canada, luni, când jurnalistul care îl intervieva a declarat că acesta are șase copii – fiica Drena, 51 de ani, fiul Raphael, 46 de ani, gemenii Aaron și Julian, 27 de ani, fiul Elliot, 25 de ani, și fiica Helen, 11 ani. Starul din Taxi Driver, care împarte câte doi copii cu fostele Diahnne Abbott, Toukie Smith și Grace Hightower, a corectat reporterul, spunând că „tocmai mai am un alt copil”.

Reprezentantul său a confirmat informația pentru Prima fotografie și toate detaliile despre al șaptelea copil al lui Robert De Niroîn ziua următoare. Deși Robert De Niro nu a abordat identitatea mamei copilului la momentul respectiv, el a fost fotografiat la cină cu Chen, vizibil însărcinată, în martie 2023. Cuplul a fost legat romantic de când au fost văzuți ținându-se de mână într-o excursie în Franța în 2021, la trei ani după divorțul lui de Hightower.

Cei doi au o relație „dulce”, a declarat marți, la premiera filmului, Kim Catrall, colega de scenă a lui Robert în Despre tatăl meu. „Este o femeie atât de frumoasă, a spus fosta vedetă din Sex and the City. Mă bucur pentru amândoi”. În aceeași seară, Robert a declarat pentru Page Six că ultima sa „achiziție” nu a fost o surpriză, întrebând: „Cum poți să nu planifici așa ceva?”.

Sursa foto: CBS Mornings, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre