Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima reacție a lui Cabral după ce a fost scos din grila Pro TV: „Mi s-a cam creponat inima”. Publicul e revoltat

Prima reacție a lui Cabral după ce a fost scos din grila Pro TV: „Mi s-a cam creponat inima”. Publicul e revoltat
Luni seară a fost lansată emisiunea care i-a înlocui show-ul de la Pro TV. Vedeta de televiziune spunea  recent că vrea să se „dedice familiei” și că va urma o perioadă de pauză, după încheierea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Însă e clar că nu îi e ușor.

Așa cum știți, emisiunea „Batem palma?” a avut premiera la Pro TV, luni, 12 decembrie. Aceasta a înlocuit emisiunea  „Ce spun românii”, găzduită de Cabral. După valul de reacții apărute în mediul  online, Cabral a admis că nu îi este chiar ușoară despărțirea. Luni seară, înainte de miezul nopții, Cabral a spus ce crede pe contul său de socializare.

„Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă. A intrat în loc „Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional. Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre „Ce spun românii”. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani. Șapte ani, da.

Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos”, a transmis Cabral, pe Facebook.

Scos din grilă, Cabral nu a fost încântat de reacțiile telespectatorilor

„În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.

Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că „Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia. Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect. Sper să vă uitați la „Batem palma?” și să vă placă. Noi… o să ne mai vedem. Pe-aci pe Facebook, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet”, a mai scris Cabral.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre