Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima reacție a lui Oreste după ce s-a aflat că s-a urcat la volan sub influența drogurilor. Rareș Bogdan, adus în discuție

Prima reacție a lui Oreste după ce s-a aflat că s-a urcat la volan sub influența drogurilor. Rareș Bogdan, adus în discuție
În urmă cu doar câteva zile, Oreste Teodorescu a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră, iar când a fost testat cu aparatul DrugTest, acesta a ieșit pozitiv. Se crede că ar fi consumat cannabis.

Potrivit România TV, Oreste a fost oprit de polițiștii de la Brigata Rutieră pe o stradă din centrul Bucureștiul. În urma testului etilotest și drugtest, acesta a ieșit pozitiv la cel din urmă, susține sursa citata. Fostul prezentator TV a fost condus la INML pentru stabilirea exactă a substanțelor consumate și a cantității prezente în organism.

Imediat după ce știrea a făcut înconjurul presei, spiritualul moderator tv a transmis un mesaj criptat, pe care mulți dintre cititorii săi l-au perceput ca fiind la adresa lui Rareș Bogdan, în contextul scandalului care îl vizează. Alții așteptau reacția lui Oreste după ce știrea cu depistarea lui drogat la volan apăruse peste tot.

„Am crezut în oameni”

„Am crezut in oameni care vorbeau frumos, dar gândeau urat, am susținut oameni, convins fiind ca pot, dar am constat mai târziu ca doar voiau… dar astăzi, realizând cât de prost am fost, ma dezleg. Îmi cer scuze, ca poate crezându-ma pe mine, și alții au investit încredere în niște lichele de doi bani!”, a scris Oreste Teodorescu, însoțind mesajul cu o imagine a unui bărbat legat, care se privește în oglină.
Imaginea sugerează, cel mai probabil, că omul a luat locul măgarului. Sau că măgarul e liber, în timp ce omul e legat, dar se poate privi în oglindă.
May be an image of 1 person and outdoors
Mesajul ambiguu i-a făcut pe mulți internauți să creadă că Oreste se referă la Rareș Bogdan. Totodată, aceștia s-au întrebat, în comentarii, dacă nu cumva oamenii în care susține că a avut încredere l-au dat pe mâna poliției și, apoi, a presei. Nu ar fi exclus ca poliția să fi acționat la pont în privința fostului prezentator TV.
Comentariile de pe pagina lui Oreste arată cum internauții s-au divizat în mai multe tabere. Cei mai mulți l-au tocat pe Rareș Bogdan, considerând că Oreste despre el a scris. Unii îl susțin în ceea ce privește consumul de droguri, alții îl condamnă – atât pentru faptul că s-a urcat la volan sub influența unor substanțe interzise, cât și pentru viziunile sale politice.
L. Dumitrascu: „Nu trebuie să-ți ceri scuze, trebuie să-ți asumi. Și eu „fumez” când am ocazia dar nu mă sui la volan”
I. Bencze: „Ce ai facut d-le Oreste de te-ai prostit s-o dai pe calea lui Cîțu, droguri? Te-am vazut om serios, pandemia asta v-au luat mintile???”
C. Misca: „În Spania se crește marihuana pe balcón…. in Holanda se fumeaza pe strada. Hai … dale pace”
V. Giurchi: „Lectii de moralitate de la un drogat la volan, asta da ipocrizie!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre