Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima reacție a primarului Robert Negoiță după ce a fost prins de poliție mergând pe contrasens

Prima reacție a primarului Robert Negoiță după ce a fost prins de poliție mergând pe contrasens
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a rămas, marți,  fără permis de conducător auto timp de 60 de zile pentru că a mers pe contrasens, pe Calea Dudești. Acesta a reacționat miercuri, pe pagina sa de Facebook.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești (n.r. – adică în zona în care se și găsește sediul Primăriei Sectorului 3 din Capitală), pe sensul opus de circulație”, a transmis Poliția marți seară.

„În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a mai precizat Poliția Română. În perioada următoare, edilul  care a trecut prin mai multe partide politice are șansa să se bucure de transportul în comun, sau să apeleze la șoferul instituției.

Primarul Robert Negoiță, reacție furibundă pe Facebook

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a filmat pe stradă, gesticulând și explicând. „Ei bine, din nefericire n-avem doar vești bune. Iată că se întâmplă. Nici nu am terminat bile live-ul pe 2 când am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci ( și uitați-vă cât sunt de frumoși), cineva, un om rău, sau mai mulți, au pus soluție la rădăcină. Am luat acum mostră să ducem la laborator. Toți copacii, uitați-i cum arată, pe tot Nicolae Teclu, au pus o soluție.

Am făcut plângere la poliție. De ce fac acest live? Haideți să fim cu grijă pentru că mâini criminale nu au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor. Am văzut în oraș neobișnuit de mulți copaci înalți, sănătoși, iar peste noapte au murit. Trebuie să ne uităm cu toții. Doamne ajută să-i prindem pe acești ticăloși care fac astfel de crime. (..) Este un moment foarte trist. Cât de multă răutate să fie pe lumea asta, să ajungi să faci așa ceva!”, a spus edilul din Sectorul 3.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre