Simona Ionescu / Redactor Șef

Primăria Sectorului 4 se închide din cauza cazurilor de infectați cu COVID

Primăria Sectorului 4 se închide din cauza cazurilor de infectați cu COVID
Biroul de presă al Primărie Sectorului 4 a transmis un comunicat prin care aduce la cunoștința publicului că pentru o perioadă activitatea administrației va fi suspendată.

Comunicat

„Ca urmare a apariției unor cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul angajaților autorității locale, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus astăzi, 24.11.2020, suspendarea activității de lucru cu publicul, precum și a activității neesențiale, în perioada 25 noiembrie – 02 decembrie 2020.

În consecință, în săptămâna ce urmează, vor fi întreprinse în regim de urgență toate măsurile sanitare ce se impun, iar angajații serviciilor a căror activitate poate fi executată în regim de muncă la distanță, vor lucra de la domiciliu.

Totodată, activitățile ce nu pot fi executate în regim de muncă la distanță, urmează a fi reprogramate, cu prioritate, pentru date ulterioare”.

 

”Franzelă” de carne. Un aperitiv fabulos pentru mese festive

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre