Simona Ionescu / Redactor Șef

Primarul Robert Negoiță poartă fake-uri. A explicat și de ce

Primarul Robert Negoiță poartă fake-uri. A explicat și de ce
Are cinci copii, doi băieți și trei fete și spune că nu „învârte” nici un ban în paradisurile fiscale. Primarul Robert Negoiță a divorțat de două ori, dar nu vrea să spună de ce, însă recunoaște că-i place să poarte fake-uri.

Robert Negoiță îl sfătuiește pe primarul Capitalei „să fie om” pentru că „întoarce spatele și fuge”. De ce poartă fake-uri primarul sectorului 3 al Capitalei?

Recunoaște că are obiceiul să se aventureze câteodată prea mult pentru că face din felul său de a fi, dar niciodată nu s-a certat cu frații de la bani. „Ca frate mai mare, cred că e cazul să las de la mine”, a declarat Robert Negoiță, invitat în emisiunea lui Denise Rifai.

A fost etichetat drept cel mai bogat dintre primarii Capitalei, însă Robert Negoiță susține că e o persoană cumpătată, căreia nu-i place să arunce cu banii. Motiv pentru care de multe ori preferă să poarte fake-uri. Motivând că nu are nici o problemă, dacă arată foarte bine. Dar de câțiva ani nu-și mai pune la mână nici un ceas.

„Nu caut branduri. Dacă arată bine, iau”

„Tot ce-mi cumpăr iau din zone publice. Și nu bag mâna în foc că nu sunt fake-uri. Nu caut branduri și nu cumpăr așa ceva. Dacă arată bine, iau și fake-uri.

Robert Negoiță, la momentul adevărului

Credeți-mă, sunt atâta dealuri la promoție… eu vă arăt încălțări superbe la 20 de euro. Dacă mă întrebați dacă e fake sau nu, nu știu.. Am găsit trei perechi de pantofi la preț de una. Era normal să le cumpăr”, i-a spus Negoiță lui Denise Rifai. De asemenea, acesta a povestit și momentul în care, purtând un ceas de firmă la mână, a găsit unul care arăta mai bine, deși era fake și l-a achiziționat.

Nu dă niciodată drumul la centrală

Edilul spune că nu dă niciodaată drumul la centrală și nici la aerul condiționat iarna. Pentru că doarme foarte bine când în casă e o temperatură de 15 grade. Ba chiar a mărturisit că recent a dormit la o temperatură de 12 grade Celsius și cu geamul deschis. Motivul e unul simplu: nu suportă căldura, așa că nu-i poate înțelege pe cei care stau la 30 de grade.

Robert Negoiță a intrat în politică cu 20 de ani în urmă și a fost deputat, vicepreședintele PSD și președinte PSD Ilfov. În urmă cu patru ani și-a înființat propriul partid. Negoiță este la al treilea mandat consecutiv la Primăria sectorului 3.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre