Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele reacții în scandalul de hărțuire dintre Jenner, Kardashian și fostul bodyguard

Primele reacții în scandalul de hărțuire dintre Jenner, Kardashian și fostul bodyguard
Kris Jenner și Kourtney Kardashian neagă acuzațiile aduse în procesul hărțuire sexuală după ce fostul lor bodyguard a susținut că a fost masat fără consimțământul său și că i s-a atins „dosul” în timp ce se ocupa de protecția acestora. Kris Jenner a fost soția celei mai cunoscute femei transgender din lume și, probabil, pe asta mizează acuzatorul.

Jenner, în vârstă de 64 de ani, este acuzată de un „tip de progrese sexuale nedorite și nedorite și de alte tipuri de hărțuire”, potrivit documentelor prezente în instanță.

Este cunoscut faptul că Kris Jenner  a fost, până în 2015, soția celei mai cunoscute femei transgendfeer din lume. Ea a fost căsătorită cu William Bruce Jenner, care, în tinerețe a fost sportiv de performanță. Ca decatlet ce a câștigat o medalie olimpică de aur. În 2015, după trei mariaje (ultimul cu Kris Jenner)  și șase copii, bărbatul a decis să devină femeie, schjimbându-și numele și sexul. De atunci se numește Caitlyn Marie Jenner.

Pe de altă parte, Kourtney, în vârstă de 41 de ani, este de asemenea acuzată în procesul intentat de Marc McWilliams, despre care se crede că a lucrat pentru familie în 2017. Bărbatul a intentat acțiunea, reclamând hărțuire sexuală, mediu de lucru ostil, discriminare rasială și de gen.

Replica din partea vedetelor a venit abia acum. Avocatul lui Jenner, Marty Singer, a respins afirmațiile într-o declarație adresată DailyMail.com, calificând acuzațiile drept „complet false”. El a adăugat: „Compania de securitate a încetat să-l mai lase pe McWilliams să lucreze acolo după ce paznicul a fost prins în mod repetat dormind în mașina sa la locul de muncă”.

Bodyguardul leneș a intentat proces după ce și-a pierdut job-ul

Kris Jenner și Kourtney Kardashian resping acuzele de hărțuire sexuală într-un nou proces intentat de un fost bodyguard care a lucrat pentru familie în 2017. Avocatul lui Jenner, Marty Singer, a respins afirmațiile: „Kris Jenner și Kourtney Kardashian neagă vehement afirmațiile complet false formulate de fostul agent de securitate Marc McWilliams.

Acuzațiile sale absurde sunt clar inventate și sunt contrare faptelor ușor de confirmat. Kris nu a acționat niciodată în mod necorespunzător față de el. Mai mult, compania de securitate a încetat să-l mai lase pe McWilliams să lucreze acolo, după ce paznicul a fost prins în mod repetat dormind în mașina sa la locul de muncă”.

Pe de altă parte, arată avocatul, „e semnificativ faptul că McWilliams nu a făcut niciodată plângeri angajatorului său cu privire la Kris până nu a inventat această pretenție ridicolă un an mai târziu. Deși Kourtney este numită în proces, nu este acuzată că a făcut ceva necorespunzător și nici nu a făcut-o”. Reprezentantul legal a spus și ce va face clienta sa în viitor. „Când Kris și Kourtney vor câștiga acest proces frivol, intenționează să îi dea în judecată imediat pe McWilliams și pe avocații săi”

Cine este McWillliams

McWillliams ar fi lucrat pentru familie în 2017 și a susținut că Kris „s-a angajat într-un model de conduită care implică un contact fizic non-consensual cu reclamantul, de natură inadecvată și sexuală”. Acesta a reclamat că Kris a făcut în așa fel încât „în mod repetat și frecvent corpul ei să intre în contact fizic intim” cu corpul său.

Bodyguardul povestește că aceste atingeri non-consensuale vizau „masarea gâtului, a umerilor, brațelor și spatlui”, dar și că aceasta își lăsa deseori mâna „să se sprijine pe coapsa și zona inghinală, făcând ca pelvisul să se frece de spatele și / sau partea din spate a acestuia fără consimțământ sau aprobare (…) sau expunând porțiuni din corpul ei într-un mod obscen sau sugestiv”. Discriminarea rasială ar fi inclus „batjocură omniprezentă și crudă, hărțuire, umilire din cauza rasei sale”.

McWilliams ar fi contactat departamentul de resurse umane al companiei de securitate, dar nu au fost întreprinse alte acțiuni. El a fost suspendat de la lucrul cu Kris. Fostul agent de securitate ar fi fost concediat pe 12 septembrie 2018 și, la scurt timpdupă ce nu a mai lucrat pentru vedete. El a susținut și că a fost hărțuit pentru a fi descurajat să își ducă la bun sfârșit acțiunea în instanță.

McWilliams este membru fondator și prieten apropiat al lui R. Kelly, cei doi fondând grupul de muzică MGM la sfârșitul anilor ’80.

Sursa foto: Instagram

Lupta dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă. Ce a înfuriat-o pe fosta soție a actorului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre