Simona Ionescu / Redactor Șef

Prin ce a trecut Anca Țurcașiu în timpul căsniciei. E prima dată când vedeta pune cărțile pe masă. „E singurul meu regret”

Prin ce a trecut Anca Țurcașiu în timpul căsniciei. E prima dată când vedeta pune cărțile pe masă. „E singurul meu regret”
În cei 23 de ani de căsătorie, nimeni nu a știut prin ce a trecut. Dar a crezut în iubirea ei și a sperat că va rămâne alături de bărbatul iubit până la sfârșit.

Din nefericire n-a fost așa, dar orice rău a fost spre bine pentru Anca Țurcașiu. Și-a revenit spectaculos și a devenit mai frumoasă ca niciodată.

Invitată în podcastul Adinei Alberts, celebra cântăreață a spus tot ce nu a știut nimeni, niciodată. Artista a recunoscut că nu a avut niciodată grijă de ea și regretă mult faptul că s-a lăsat mereu pe ultimul loc.

„Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt  nebună”

„N-am avut grijă de mine, să știi. Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret, că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult.

Anca și-a revenit spectaculos după divorț

Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical.

„Sunt situații în care ai impresia că nu-ți intră aer în piept, că nu poți să respiri”

Eu cred că 80% sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Și aici trag un semnal de alarmă, pentru că sunt multe femei care trec printr-o perioadă în care au impresia că mai bine își iau zilele decât să meargă mai departe, din diferite motive.

Sunt situații în care ai impresia că nu-ți intră aer în piept, că nu poți să respiri. Să strigi după ajutor este foarte important, să strigi după ajutor, pentru că nici nu poți realiza cum îți întinde Dumnezeu toate mâinile, toate pârghiile, ca să te agăți de absolut orice și să te ridici”, a povestit Anca Țurcașiu.

Astăzi, Anca Țurcașiu nu numai că arată fabulos, dar este din nou o prezență activă pe micile ecrane (emisiunea „Te cunosc de undeva”), pe scenele unor teatre sau diferite proiecte muzicale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre