Simona Ionescu / Redactor Șef

Prince, fiul lui Michael Jackson, a împărtășit o fotografie de colecție în onoarea regretatului său unchi Tito Jackson

Prince, fiul lui Michael Jackson, a împărtășit o fotografie de colecție în onoarea regretatului său unchi Tito Jackson
În contextul morții unchiului lor, Tito Jackson, copiii regretatului Michael Jackson au făcut lumină în ceea ce privește legătura lor cu familia. Iar Prince a publicat și o fotografie de colecție.

Prince Jackson, fiul regretatului Michael, a împărtășit o fotografie în onoarea regretatului său unchi Tito Jackson. Aceasta arată legătura strânsă cu familia și bunica Katherine.

Copiii îl plâng pe unchiul lor, Tito Jackson

Copiii lui Michael Jackson sunt alături de familia tatălui lor. Regele muzicii pop, care a murit în iunie 2009 a lăsat în urmă trei copii. E vorba de Prince, 27 de ani, și Paris, 26 de ani, care au venit pe lume în urma relației avute cu fosta soție Debbie Rowe și Bigi de 22 de ani, care s-a născut din mamă surogat.

În urma morții subite a unchiului lor Tito Jackson, al treilea din cei zece copii Jackson, la vârsta de 70 de ani, în urma unui atac de cord, copiii nu doar că i-au adus un omagiu, dar au făcut lumină în relația lor cu cele șapte mătuși și unchi supraviețuitori.

Unde sunt acum copiii lui Michael Jackson

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, Prince, Paris și Bigi, au crescut sub privirile intense ale publicului. După moartea tragică a lui Michael, copiii săi au fost și mai mult în centrul atenției.

Totuși, în ciuda acestui fapt, ei au reușit să își croiască propriile drumuri și să mențină o legătură strânsă. În urma decesului lui Tito, Prince l-a onorat pe instagram, împărtășind o fotografie de familie uimitoare.

„Te iubesc pentru totdeauna Poppa T”

Prince, băiatul lui Michael Jackson, i-a adus un omagiu unchiului său, Tito

În poză este alături de patru dintre cei nouă unchi și mătuși ai săi (s-au născut în total zece copii Jackson, dar Brandon, a murit la câteva ore de la naștere), Jackie, La Toya,  Marlon, plus doi dintre cei trei fii ai lui Tito.

Precum și cea mai importantă persoană a familiei Jackson, Katherine Jackson, care are 94 de ani. „Te iubesc pentru totdeauna Poppa T”, a scris Prince în legendă, alături de un emoji cu o inimă roșie. Fanii s-au grăbit să-i trimită condoleanțe pentru pierderea omului drag.

„Odihnește-te pace, unchiule Tito”

„Întotdeauna a vorbit atât de frumos despre tine Prince și a fost atât de mândru de omul care ai devenit și de dragostea ta pentru familie. Îți mulțumesc că ai fost un nepot atât de bun pentru el”, a scris și vărul lui Prince, TJ Jackson, fiul lui Tito cu fosta sa soție Delores Martes.

După moartea lui Michael, TJ a devenit co-tutore al celor trei copii împreună cu bunica lor Katherine, iar mai târziu a obținut custodia unică a celor trei, care sunt acum toți adulți legali. Un omagiu i-a adus lui Tito și Paris, care a postat o poză cu Tito și un mesaj: „Odihnește-te pace, unchiule Tito”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri