Simona Ionescu / Redactor Șef

Prinții William și Harry s-au reîntâlnit, după un zbor secret în Anglia. Au fost văzuți la înmormântarea unchiului lor

Prinții William și Harry s-au reîntâlnit, după un zbor secret în Anglia. Au fost văzuți la înmormântarea unchiului lor
Prinții William și Harry au participat discret la înmormântarea unchiului lor. Au fost văzuți împreună, deși întâlnirea nu era programtă și au existat relatări ale unor surse despre cum s-au comportat frații.

Localnicii care au asistat la reîntâlnirea prinților William și Harry la înmormântarea unchiului lor, lordul Fellowes, au dezvăluit că aceștia „păstrau distanța” unul față de celălalt.

Harry a ajuns în Marea Britanie cu o cursă secretă

Prinții William și Harry au participat miercuri la înmormântarea unchiului lor, fiind în aceeași încăpere pentru prima dată după mult timp. Surse apropiate lui Harry au indicat cu ceva timp în urmă că acesta va lipsi de la slujba din Snettisham, Norfolk, pentru Lordul Fellowes, citând preocupările sale legate de securitate în Marea Britanie.

Dar prințul a făcut o cursă secretă din Los Angeles pentru a participa. Multă lume s-a gândit că ar fi un moment potrivit ca frații să se împace, dar nu au vorbit unul cu celălalt, au „păstrat  distanța” și „stăteau separat în spatele bisericii St. Mary după ce au sosit foarte discret”.

„Au sosit foarte discret”

„Nu știam că sunt acolo. Au sosit foarte discret”, a declarat un localnic pentru The Sun. Altul a mărturisit că „William și Harry erau amândoi acolo, dar nu i-am văzut niciodată vorbind unul cu celălalt și păstrau distanța”.

Potrivit unor noi rapoarte, Harry ar fi zburat de pe Aeroportul Internațional din Los Angeles pe 27 august.

Harry a susținut că William a catalogat-o pe Meghan drept „dificilă” și „nepoliticoasă” 

Lordul Fellowes s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Cei doi frați abia și-au vorbit de când ducele și ducesa de Sussex au părăsit Marea Britanie pentru SUA și au renunțat la îndatoririle regale.

Ruptura a fost amplificată de publicarea cărții de memorii a lui Harry, „Spare”, în ianuarie anul trecut, care lansa acuzații împotriva familiei sale. Harry a susținut că William a catalogat-o pe Meghan drept „dificilă” și „nepoliticoasă”.

În octombrie, va ieși ediția de buzunar a memoriilor lui Harry, „Spare”

În această săptămână editorii lui Harry au anunțat că urmează să iasă pe piață ediția de buzunar a memoriilor sale, „Spare”. Reeditarea cărții în octombrie, va reaprinde, de asemenea, afirmațiile bombă făcute de prinț împotriva familiei sale înstrăinate.

Inclusiv acuzațiile că prințul William l-a împins pe un bol de câine care s-a spart în timpul unei dispute explozive. S-au pus întrebări dacă Harry va actualiza ediția cu un nou capitol, după aflarea veștii despre boala regelui Charles și a prințesei Kate.

Dar faptul că a ales să nu adauge nimic la dezvăluiri poate fi văzut de unii ca o încercare de a încerca să aplaneze dificultățile familiale. William și Harry au fost văzuți și la încoronarea regelui Charles, dar și la funeraliile reginei Elisabeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre