Simona Ionescu / Redactor Șef

Principele Nicolae al României, naș pentru stră-stră-stră nepoata Reginei Maria a României

Principele Nicolae al României, naș pentru stră-stră-stră nepoata Reginei Maria a României
Bucurie mare pentru principele Nicolae al României. Alături de soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au nășit-o pe stră-stră-stră nepoata Reginei Maria a României.

Ziua de 11 mai 2024 a fost una cu totul specială pentru principele Nicolae al României. A devenit nașul de botez al stră-stră-stră nepoatei Reginei Maria a României.

„Dumnezeu să o binecuvânteze”

Principele Nicolae, alături de fina sa, stră stră stră nepoata reginei Maria a României, soție și părinții fetiței

Principele Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie au devenit părinții spirituali ai stră stră stră nepoatei Reginei Maria a României. Nepotul regretatului rege al României, Mihai I s-a mândrit cu faptul că a devenit naș și a postat un mesaj pe contul de socializare, alături de câteva fotografii cu micuța.

„Astăzi, alături de Alina-Maria de Roumanie am devenit nașii Principesei Marija a Serbiei, stră stră stră nepoata a Reginei Maria a României, și am botezat-o la palatul regal din Belgrad. Dumnezeu să o binecuvânteze!”, au fost cuvintele principelui.

Ceremonia de botez a avut la Belgrad

Micuța a fost botezată de Preferitul Părinte Patriarh Porfirie

Stră stră stră nepoata celei mai iubite Regine a României, Maria, a avut loc în Serbia, la Belgrad. Sfânta Taină a Botezului a fost săvârșită de Preferitul Părinte Patriarh Porfirie. De asemenea, pe contul de socializare Romanianroyalfamilly a fost distribuit un colaj din două fotografii istorice.

Într-una apare Regina Maria, tânără, alături de cei doi fii ai săi, Regele Mihai și Regele Petre, iar în altă fotografie este principele Nicolae cu micuța, intrată în rândul creștinilor și tatăl acesteia, HP Filip. „Cu siguranță Regina Maria și nepoții ei, Regele Mihai și Regele Petru ce veghează acum asupra nepoților”, a fost mesajul postat.

Ce ținute au ales principele Nicolae și soția sa

Principele Nicolae și soția

Pentru un eveniment atât de important, principele Nicolae al României a ales un costum bleumarin închis, cămașă albă și o cravată albă cu dungi negre. Elegantă și distinsă, soția sa,Alina-Maria de Roumanie a purtat o rochie lungă aurie, asortată cu pantofi în aceeași nuanță și un sacou culoarea untului, din dantelă.

Mama stră stră stră nepoatei Reginei Maria, HP Danica a optat pentru o rochie roz, cu pantofi în aceeași nuanță, iar tatăl micuței a purtat un costum negru, cămașă albă și cravată portocalie. Pentru finuța principelui Nicolae al României a fost aleasă o rochiță albă și pantofiori de aceeași culoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre